24/11/09

WinZip 14.0

To WinZip - το πιο κλασικό, ίσως, πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων - χαρακτηρίζεται από μια πληθώρα λειτουργιών, όπως είναι η κρυπτογράφηση και η αποκρυπτογράφηση ενός συμπιεσμένου αρχείου, η αποστολή του μέσω e-mail και η υποστήριξη πολυάριθμων formats. Επιπλέον προσφέρει κι ένα απλό περιβάλλον χρήσης για τους ...πρωτάρηδες.

Από την έκδοση 10 διατίθεται σε μια στάνταρ και μια επαγγελματική έκδοση. Στην έκδοση 12 είχε εισαχθεί, μεταξύ άλλων, μια λειτουργία που επέτρεπε τη συμπίεση των φωτογραφιών και τη επεξεργασία τους. Υποστήριξε, επίσης, σε αυτήν την έκδοση για πρώτη φορά τα αρχεία 7z, ISO και IMG.


Το WinZip 14.0 αποτελεί το διάδοχο του WinZip 12, με την έκδοση 13 να μην κυκλοφόρησε ποτέ, επειδή οι κατασκευαστές την θεώρησαν γρουσούζικη. Σε αυτή του τη νέα έκδοση το συμπιεστικό πρόγραμμα προσφέρει μια πλήρη υποστήριξη των Windows 7. Υποστηρίζεται επίσης και η λειτουργία multitouch του νέου λειτουργικού συστήματος.


Η έκδοση 14 δεν έχει βελτιωθεί μόνο όσον αφορά στα Windows 7 αλλά και όσον αφορά στις υλοποιήσεις της για τα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα. Αυτό αποδεικνύουν οι βελτιωμένες λειτουργίες κρυπτογράφησης και η απλοποίηση του περιβάλλοντος χρήσης. Περαιτέρω πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα του κατασκευαστή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου