10/11/09

Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε ένα Wi-Fi Hotspot με το Connectify!


Έχετε έναν υπολογιστή που τρέχει Windows 7 ή Windows Server 2008 R2; Τότε έχετε ένα Wi-Fi Hotspot, ή τουλάχιστον μπορείτε να το έχετε μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή Connectify που είναι διαθέσιμη δωρεάν σε μορφή BETA.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί έναν κώδικα που γράφτηκε για τα Windows 7 από την Microsoft, αλλά δεν ολοκληρώθηκε πριν την κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος.



Ουσιαστικά κάνει χρήση ενός ασύρματου ελεγκτή στον υπολογιστή μετατρέποντας τον σε ένα hotspot, ικανό να μοιράσει μια σύνδεση σε άλλους υπολογιστές, smartphones ή άλλες ασύρματες συσκευές. Ακόμα το σήμα του είναι κωδικοποιημένο με WPA2-Personal (AES) encryption οπότε η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι εξασφαλισμένη.

Το λογισμικό είναι διαφορετικό από την ad-hoc Wi-Fi mode που ήταν διαθέσιμη στα Windows εδώ και πολλά χρόνια, διότι εμφανίζετε στους άλλους υπολογιστές σαν ένα κανονικό hotspot, και δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη ρύθμιση για να λειτουργήσει.


Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την συμβατότητα του Hardware σας, καθώς και για να κατεβάσετε το Connectify στην πηγή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου