10/11/09

Ντεμπούτο για το Call of Duty: Modern Warfare 2


Στις 11 Φεβρουαρίου 2009 η Activision αποκάλυψε ότι η συνέχεια του παιχνιδιού Call of Duty: Modern Warfare βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο διάστημα. Έπειτα από 9 μήνες, η αναμονή φτάνει στο τέλος της, με το Call of Duty: Modern Warfare 2 να περνάει στη λιανική πώληση. Όπως είναι φυσικό, η κυκλοφορία του έδωσε μια καλή αφορμή για συνωστισμό στα καταστήματα.


Αν και η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, οι gamers δε φαίνεται να αλλάζουν τις καταναλωτικές τους συνήθειες. Χιλιάδες ανυπόμονοι gamers συγκεντρώθηκαν σε πολλά καταστήματα των ΗΠΑ, περιμένοντας να ανοίξουν και να διαθέσουν το Mordern Warfare 2.



Η Activision υποστηρίζει ότι οι προπαραγγελίες έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ. Φυσικά, η εταιρεία έχει επενδύσει πάρα πολλά στο νέο first person shooter, το οποίο θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό ποσοστό των εσόδων της για το τέταρτο τρίμηνο του 2009.



Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το Modern Warfare 2 θα πουλήσει 11-13 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι το τέλος του 2009. Φαίνεται, δηλαδή, ότι δεν απειλείται το ρεκόρ του Grand Theft Auto IV, το οποίο πούλησε 3,6 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο την πρώτη ημέρα και 6 εκατομμύρια στον πρώτο μήνα, αποφέροντας έσοδα πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου