10/11/09

Η Multirama πρώτη στις πωλήσεις μαθητικών laptops

Η ολοκλήρωση του προγράμματος «Ψηφιακή Τάξη» του Υπουργείου Παιδείας, αναδεικνύει την Multirama πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού για αγορές μαθητικών lap tops, με συνολικό αριθμό πωλήσεων που έφτασε τα 35.000 τμχ.

Από το συνολικό αριθμό των 126.000 laptop που διανεμήθηκαν στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής της Κυβέρνησης και του προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013), η Multirama ήταν η εταιρία που διέθεσε περισσότερα από 35.000 netbooks.


ο γεγονός αυτό τιμά την εταιρία για την επένδυση που πραγματοποιεί χρόνια τώρα στην εξειδίκευση και την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πελάτες της. Επιπλέον, αποτελεί μια ένδειξη των προτιμήσεων του καταναλωτή για αγορές που συνδυάζουν όχι μόνο την μεγάλη προϊοντική γκάμα, αλλά και την ευρύτερη ενημέρωση και υποστήριξη του από ένα εξειδικευμένο προσωπικό στα θέματα της τεχνολογίας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Κώστας Τσαγκανός Διευθύνων Σύμβουλος της Multirama, δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και μαθητές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα καταστήματα Multirama. Η προτίμηση τους μας τιμά ιδιαίτερα και παράλληλα επιβραβεύει το σύνολο των προσπαθειών που πραγματοποιούμε όλα τα χρόνια, επενδύοντας σε μια νέα φιλοσοφία, του PC Expert της πληροφορικής.

Με την ίδια διάθεση και ενδιαφέρον, η εταιρία και το δίκτυο καταστημάτων Multirama θα συνεχίσουν να στηρίζουν αντίστοιχα προγράμματα και να προσφέρουν σε όλους τους καταναλωτές όχι μόνο σύγχρονα και τεχνολογικά προϊόντα, αλλά και αντίστοιχα υψηλού επιπέδου ποιοτική εξυπηρέτηση».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου