22/9/09

Νέος ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου


Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των Ρεκόρ Guinness, ο ο Τούρκος Σουλτάν Κοσέν είναι ο νέος ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου! Ο Σουλτάν είναι 27 ετών και έχει ύψος 2 μέτρα και 47 εκατοστά! Ο Σουλτάν Κοσέν αναπτυσσόταν κανονικά μέχρι την ηλικία των 10 ετών, ωστόσο ένας όγκος είχε σαν αποτέλεσμα να μη σταματήσει η ανάπτυξή του. Ο όγκος αφαιρέθηκε πέρυσι και έτσι ο Κοσέν σταμάτησε να ψηλώνει (διαφορετικά ένας Θεός ξέρει μέχρι που θα έφτανε).


Ο Κοσέν απέκτησε ξαφνικά μεγάλη διασημότητα εξαιτίας του ρεκόρ Guinness και της διαφήμισης που αυτό συνεπάγεται. Μετά την διασημότητα αυτή, ο Κοσέν ελπίζει πως η ζωή του θα είναι ευκολότερη και με περισσότερους ανθρώπους γύρω του. Μέχρι τώρα ο Σουλτάν δεν είχε φυσιολογική ζωή εξαιτίας του ύψους του. Δεν μπορεί να βρει ρούχα στα μέτρα του, ο κόσμος τρομάζει όταν τον βλέπει και δεν τον πλησιάζει, ενώ ψάχνει με αγωνία αυτοκίνητο στο οποίο να χωράει να μπει. Τουλάχιστον είναι αρκετά χρήσιμος στο σπίτι όπου αλλάζει λάμπες, κρεμάει κουρτίνες και βλέπει ποιος έρχεται από μακριά!

Το όνειρο της ζωής του είναι να βρει τον πραγματικό έρωτα και ελπίζει πως τώρα που είναι διάσημος αυτό θα επιτευχθεί ευκολότερα, γιατί οι κοπέλες δεν θα τρομάζουν βλέποντάς τον, αλλά θα θέλουν να του μιλήσουν.

Τέλος, το δώρο του Σολτάν Κοσέν για το ρεκόρ του, εκτός από την χρηματική αμοιβή, ήταν ένα κρεβάτι τριών μέτρων! Πολύ έξυπνο δώρο από τον οργανισμό Guinness!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου