3/9/09

Κανένας τους - Κώστας Χρονόπουλος


Το τραγούδι "Κανένας τους" που ακούμε πολύ στο ραδιόφωνο τελευταία, είναι απο το καινούργιο album του Κώστα Χρονόπουλου με τίτλο "Καλήνύχτα Barney".

Ο Κώστας Χρονόπουλος γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 1977 στην Αθήνα. Σπούδασε εικόνα , ήχο και βίντεο σε πανεπιστημιο της Αγγλίας.
Η δισκογραφική του παρουσία ξεκίνησε με τον δίσκο... «Σαν μια φωτογραφία»(Universal Music) τον Απρίλιο του 2005 με τραγούδια και ερμηνεία δική του.Στον δίσκο αυτο συμμετέχουν ως ερμηνευτές ο Δημήτρης Καρρας στο τραγούδι «Θέλω να ξέρω πως περνάς» και ο Μπάμπης Στόκας στο τραγούδι «Σαν μια φωτογραφία»
Ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο «Δεν έχω ιδέα» κυκλοφορεί τον Ιούλιο του 2007 απο την Minos - EMI. Στο άλμουμ αυτο συνεργαζονται εξαιρετικοί φίλοι – μουσικοί(Νίκος Ζούδιαρης, Βωξ, Marianne Rarity των In Vox).
Τον Ιούλιο του 2009 κυκλοφορεί ο τρίτος του δίσκος με τίτλο "Καληνύχτα Barney". Η μουσική και η ενορχήστρωση είναι του ιδίου του καλλιτέχνη, ενώ στα λόγια συμμετέχει ο Μάνος Ξυδους στο τραγούδι «Πόσο κοστίζει η ησυχία» και ο Νίκος Μωραίτης στο τραγούδι «Κανένας τους».

Το δίσκο τίμησαν με την παρουσία τους (κατά αλφαβητική σειρά) οι φίλοι:Ζίνα Αρβανιτίδη, Γρηγόρης Κλιούμης(Υπογεια Ρευματα), Μάνος Ξυδούς, Ελένη Πέτα και ο Απόστολος Ρίζος.

Περισσότερα για τον Κώστα Χρονόπουλο στο: http://www.kostasxronopoulos.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου