3/9/09

No Budget Festival 2009 στη Λάρισα!


Η Λάρισα υποδέχεται το 4ο Μουσικό Φεστιβάλ «No Budget Team», που φέτος θα γίνει στις 4,5,και 6 Σεπτεμβρίου!

(Μην ξεχαστείτε! Ξεκινάει αύριο Παρασκευή!!)


Πρόκειται για ένα τριήμερο υπαίθριο Μουσικό φεστιβάλ με άλλες παράλληλες συνοδευτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως έκθεση φωτογραφίας, μπαζάρ βινυλίων, t-shirts...


Συμμετέχουν ανά ημέρα:

4/9:
Murder by Death
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΔΙΚΗΣ
the Velvoids
Global Vibe

5/9:
K Bητα
Lanterna
Dread Astaire
Noise Toy

6/9:
Burst
Como esta loco
Poem
Hidden In The Basement

Ώρα έναρξης: 19.30
Τιμή εισητηρίου: 5ευρώ

Το 4ο μουσικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται από τη «No Budget Team», αστική μη κερδοσκοπική εταιρία πολιτιστικού χαρακτήρα με έδρα τη Λάρισα, σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 θα γίνει στο Κηποθέατρο Λάρισας. Το φεστιβάλ θα έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα με ένα συμβολικό χαμηλό εισιτήριο (πέντε ευρώ την ημέρα). Τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα διατεθούν στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας καθώς όπως πολλοί γνωρίζουν έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και υπάρχει κίνδυνος να κλείσει αφήνοντας τους ηλικιωμένους που φιλοξενεί χωρίς στέγη.

Χρυσός χορηγός της εκδήλωσης είναι το Casino Rio, χορηγοί το εμπορικό κέντρο Gaea Lifestyle Center, Ασφάλειες Λιόντος, Ξυλεία Γκρέτσης, το καφέ Gossip, το bar-restaurant Hobo. Χορηγοί επικοινωνίας τα τηλεοπτικά κανάλια TRT, Thessalia TV, Astra TV, η εφημερίδα Ελευθερία και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Super Sport FM, Οξυγόνο και Δημοτικό Ραδιόφωνο. Στο τέλος κάθε βραδιάς θα γίνει κλήρωση δώρων από το κατάστημα μουσικών οργάνων Stollas.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ
Το γενικότερο καλλιτεχνικό πλαίσιο του φεστιβάλ έχει αναλάβει η No Budget Team, μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία πολιτιστικού χαρακτήρα. Σχηματίστηκε τον Νοέμβριο του 2005 χάρη στην αγάπη των μελών της για την εγχώρια μουσική σκηνή και ήδη ως τώρα δραστηριοποιήθηκε και ανέλαβε με επιτυχία την οργάνωση αρκετών συναυλιών στην πόλη της Λάρισας.

πηγή: Artfools.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου