18/1/10

To Σεπτέμβριο το SP1 των Windows 7

Το τελευταίο καιρό όλο και πυκνώνουν οι φήμες για το Windows 7 Service Pack 1. Εκτός από το ότι η Microsoft έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του, πρόσφατα διέρρευσε ένα χρονοδιάγραμμα για την ανάπτυξη και τη ολοκλήρωση του SP1.

Όπως αναφέρει το ουκρανικό portal 'IT Chuiko' επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην Microsoft, τον Ιούνιο του 2010 θα δούμε την πρώτη έκδοση του πρώτου διορθωτικού πακέτου για τα Windows 7. Ακόμα παραμένει ασαφές αν αυτή θα είναι μια επίσημη beta ή όχι.


Η διάθεση της τελικής έκδοσης του Windows 7 Service Pack 1 αναμένεται να γίνει το Σεπτέμβριο. Το SP1 ουσιαστικά θα είναι ένα μικρό update του λειτουργικού συστήματος που θα ενσωματώνει σε αυτόν μερικές ακόμα τεχνολογίες. Φυσικά θα περιέχει, ως είθισται, όλα τα διορθωτικά patches.

Αναμένεται ότι η Microsoft θα ενσωματώσει, μεταξύ άλλων, την υποστήριξη του USB 3.0, καθώς οι πρώτες συσκευές που το υποστηρίζουν έχουν αρχίσει, ήδη, να σκάνε μύτη στην αγορά. Εκτός αυτού θα υπάρχει κι ένα "φρεσκάρισμα" στη λειτουργικότητα του Bluetooth.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου