18/1/10

Το NBA Jam επιστρέφει!



Η EA Sports επαναφέρει το NBA Jam, αποκλειστικά για το Nintendo Wii.

Το πιο κλασικό παιχνίδι μπάσκετ, με το οποίο ξημεροβραδιάζονταν από το 1993 κι έπειτα όλοι οι οπαδοί του αθλήματος (ιδιαίτερα σε SuperNes και Arcade), επανέρχεται από την EA Sports. Όσο έκπληξη είναι η επαναφορά του τίτλου, άλλο τόσο έκπληξη είναι και το γεγονός ότι επιστρέφει αποκλειστικά για το Wii.



Ο Peter Moore, πρόεδρος της EA Sports, δήλωσε ότι το NBA Jam είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στην ιστορία των video games και ότι οι οπαδοί του τίτλου ζητούσαν ένα remake του επί μία δεκαετία.

To EA Sports NBA Jam, όπως θα ονομάζεται, θα έχει σύγχρονα γραφικά, ενώ θα επιχειρήσει να διατηρήσει το στυλ του παλιού gameplay. Οι κινήσεις των αθλητών θα είναι για άλλη μια φορά φιγουρατζίδικες και εξωπραγματικές. Θα έχουμε δηλαδή ανάποδα καρφώματα από μεγάλο ύψος, σπασίματα μπασκέτας και όλα τα σχετικά. Πέραν αυτού, θα υπάρχουν όλα τα τελευταία ρόστερ των ομάδων του NBA, καθώς και μία πληθώρα από modes, όπως άλλωστε απαιτεί η εποχή μας. Μένει λοιπόν να δούμε πως θα κάνουμε τις φιγούρες μας στο νέο NBA Jam, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας το Wiimote!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου