6/11/09

Η Super Talent ανακοινώνει ταχύτατα USB 3.0 flash drives

Η Super Talent αποτελεί την πρώτη εταιρεία που θα κυκλοφορήσει ένα USB 3.0 flash drive στην αγορά. Αυτά τα USB sticks, που θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές Δεκεμβρίου, υπόσχονται να επιταχύνουν την ανταλλαγή δεδομένων. Σε σχέση με το USB 2.0, το USB 3.0 θα επιτρέπει, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, δεκαπλάσιες ταχύτητες. Τουτέστιν η μέγιστη, θεωρητικά, ταχύτητα των νέων sticks θα ανέρχεται στα 400MB/s.


έβαια στην πράξη αυτές οι ταχύτητες δεν θα μπορούν να επιτευχθούν από τα νέα RAIDDrive sticks της Super Talent. Ωστόσο η εταιρεία υπόσχεται ότι θα είναι εφικτές ταχύτητες της τάξης των 200MB/s. Και με τη χρήση ενός USB Attached SCSI (UAS) driver οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων θα μπορούν να φτάσουν έως τα 320MΒ/s.

Κατά τα άλλα τα USB flash drives της Super Talent έχουν διαστάσεις 95x37x13 χιλιοστά, ενώ θα διαθέτονται σε χωρητικότητες 32, 64 και 128GB. H Super Talent υπόσχεται, επίσης, ότι αυτά τα drives θα μπορούν να κρατήσουν τα δεδομένα τους για δέκα χρόνια. Τέλος οι τιμές τους δεν έχουν ακόμα καθοριστεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου