12/11/09

a-squared Anti-Malware 4.5 , Κατεβάστε το δωρεάν

Μιμούμενη το παράδειγμα της Check Point, μια ακόμα εταιρεία κατασκευής προγραμμάτων ασφάλειας αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν για 24 ώρες ένα πρόγραμμα της και συγκεκριμένα το "a-squared Anti-Malware" στην έκδοση του 4.5. Το εν λόγω εργαλείο ασφάλειας λειτουργεί με δύο scanners και υπόσχεται να σας γλυτώσει από Trojans, worms, dialers, keyloggers και άλλα ενοχλητικά προγράμματα. Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο και μια τεχνική ανάλυσης συμπεριφοράς.


Σε αντίθεση με τα συνήθη προγράμματα ασφάλειας, το "a-squared Anti-Malware" δεν βασίζεται μόνο στον έλεγχο των signatures, μέσω του οποίου κατά την εκκίνηση ενός προγράμματος αυτό εξετάζεται για γνωστά ίχνη προγραμμάτων malware, αλλά ελέγχει συνεχώς τη συμπεριφορά όλων των προγραμμάτων που εκτελούνται. Και κτυπά συναγερμό όταν εντοπίσει μια ύποπτη δραστηριότητα.

Κανονικά η άδεια χρήσης ενός έτους του "a-squared Anti-Malware" κοστίζει περίπου 30 ευρώ - ωστόσο μόνο για σήμερα μπορείτε να προμηθευτείτε αυτή την άδεια χρήσης εντελώς δωρεάν. Για να μπορέσετε, δε, να εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά θα πρέπει να ανοίξετε δωρεάν ένα λογαριασμό χρήστη στην a-squared. Στη συνέχεια θα λάβετε ένα email όπου θα περιέχεται ένας κωδικός, ο οποίος θα ξεκλειδώνει την trial έκδοση του προγράμματος.


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου