12/11/09

PS3 , Tώρα και με Facebook;

Ύστερα από την ανακοίνωση της Microsoft για υποστήριξη Twitter και Facebook σε επερχόμενο update, ίσως ήρθε η ώρα να κάνει την κίνηση της και η Sony. Αν και δεν είναι Official, εικόνες διέρρευσαν οι οποίες δείχνουν μια νέα επιλογή στο XMB του PS3, η οποία αποδεικνύει τις προσπάθειες της Sony για τι άλλο… μια εγγενή εφαρμογή Facebook.

Οι εικόνες μοιάζουν να είναι αληθινές, και μάλιστα μέχρι πριν λίγες ώρες μπορούσε κάποιος να τις βρει και στην σελίδα του Playstation Network.


O John Koller είχε δηλώσει και παλιότερα ότι θεωρεί την ενσωμάτωση των Social Media μια πολύ σημαντική κίνηση, η οποία ίσως είναι αρκετή για να αλλάξει αρκετά την ισορροπία στον κόσμο των κονσολών. Φανταστείτε να μπορεί ο καθένας να βλέπει τι παιχνίδι παίζετε, τα trophies σας, να δέχεστε μηνύματα από φίλους οποιαδήποτε στιγμή. Όλα αυτά από την άνεση του καναπέ σας.

Θα προλάβει άραγε η Sony να ενσωματώσει τα Social Media πριν την Microsoft; Πάντως μια καλή προσπάθεια ενσωμάτωσης του Twitter είδαμε και στο Uncharted 2 (ps3).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου