19/11/09

Modern Warfare 2 , έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων

Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Activision Blizzard αναφέρεται ότι το παιχνίδι βολών α' προσώπου "Call of Duty: Modern Warfare 2" έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων. Μέσα στις πέντε μέρες από την ημερομηνία κυκλοφορίας του το παιχνίδι έφερε στα ταμεία της εταιρείας περίπου 550 εκατομμύρια δολάρια.

Το παιχνίδι ξεπέρασε σε πωλήσεις το "Grand Theft Auto 4" το οποίο είχε πουλήσει έξι εκατομμύρια τεμάχια με ένα κύκλο εργασιών της τάξης των 500 εκατομμυρίων δολαρίων. Αλλά και το ρεκόρ του GTA με τις 3,6 εκατομμύρια πωλήσεις την πρώτη μέρα έσπασε, σύμφωνα με την Activision Blizzard.


Η online πλατφόρμα Xbox Live της Microsoft "υπερφορτώθηκε" τις πρώτες ημέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Μόνο την πρώτη μέρα μυριάδες gamers κατέγραψαν 5,2 εκατομμύρια ωρών παιχνιδιού. Τη δεύτερη μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού καταγράφηκε ένα ακόμα ρεκόρ, καθώς 2,2 εκατομμύρια χρήστες έπαιζαν ταυτόχρονα το "Call of Duty: Modern Warfare 2".

Και όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου "το Call of Duty: Modern Warfare 2 ήδη από την πέμπτη ημέρα κυκλοφορίας του αποτέλεσε το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα στην ιστορία των προϊόντων ψυχαγωγίας"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου