13/11/09

Citroën C3 Picasso 1.4 Trendy: από 100€ στη Ricardo.gr

Η Ricardo.gr συμπληρώνει ένα χρόνο επιτυχούς λειτουργίας στην Ελλάδα και το γιορτάζει με ένα μοναδικό δώρο! Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου ξεκινάει μια μοναδική δημοπρασία. Η Ricardo.gr σε συνεργασία με τη Citroën - Χανιαδάκης θέτει σε δημοπρασία το πολυμορφικό αυτοκίνητο νέας γενιάς της Citroën, C3 Picasso!

Με τιμή εκκίνησης μόνο 100€ όλα τα μέλη της Ricardo.gr μπορούν να διεκδικήσουν το Citroën C3 Picasso. Η μεγάλη προσφορά της Ricardo.gr θα διαρκέσει έως και τις 23 Δεκεμβρίου και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες της πύλης. Η συμμετοχή στη δημοπρασία είναι δωρεάν ενώ η διαδικασία εγγραφής στο site www.ricardo.gr απλή.


Το Citroën C3 Picasso 1.4 Trendy γοητεύει με την πρώτη ματιά. To “Space Box”, μια νέα ιδέα στην σχεδίαση του αμαξώματος με στρογγυλεμένες γραμμές και απίστευτα μεγάλους χώρους εσωτερικά προσφέρει μοναδική άνεση. Η τελική πινελιά σε αυτόν τον δημιουργικό σχεδιασμό είναι η πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, που αιχμαλωτίζει το φως στην καμπίνα αυτού του πραγματικά ξεχωριστού πολυμορφικού αυτοκινήτου.

Η Ricardo.gr, η επιτυχημένη πύλη ηλεκτρονικών αγορών, πωλήσεων και δημοπρασιών, με αφορμή τα γενέθλιά της, ευχαριστεί με αυτόν τον τρόπο τα μέλη της για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται μια ακόμα πιο δημιουργική και δυναμική συνέχεια!



ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου