19/11/09

Το "σκληρό καρύδι" της CASIO

Η σειρά ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών G της Casion αποτελείται από μοντέλα ανθεκτικά στη σκόνη και στο νερό. Το πρώτο μοντέλο της νέας σειράς, η EX-G1, είναι επιπλέον ιδιαίτερα λεπτό και εύχρηστο.

Παρά το "σκληροτράχηλο" περίβλημα της, η EX-G1 έχει πάχος μόλις 1,99 εκατοστά, ενώ ζυγίζοντας 154 γραμμάρια (μαζί με τις μπαταρίες και τις κάρτες μνήμης), δεν θα …βαρύνει την τσάντα σας. Σύμφωνα, δε, με τον κατασκευαστή της μπορεί να αντέξει σε πτώσεις από ύψος 2,13 μέτρων αλλά και βάθος νερού τριών μέτρων.


Εκτός από το βασικό εξοπλισμό μιας κάμερας - όπως είναι μια ανάλυση των 12,1MPixels, ένα 3x οπτικό ζουμ και έγχρωμη οθόνη TFT των 2,5" - η EX-G1 διαθέτει μια χρονοπρογραμματιζόμενη λειτουργία εγγραφής. Με τη βοήθεια αυτής μπορεί ο φωτογράφος να τραβήξει εικόνες και φιλμ σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα

Έτσι είναι εφικτό, για παράδειγμα, να απαθανατίσετε διάφορα αθλητικά γεγονότα. Η αυτόματη εγγραφή φωτογραφιών μπορεί να γίνει σε διαστήματα των 10 δευτερολέπτων, 30 δευτερολέπτων, ενός λεπτού ή τριών λεπτών, ενώ όσον αφορά το βίντεο η εγγραφή μπορεί να γίνει σε διαστήματα των 10, 20 ή 30 λεπτών.

Η Casio Exilim EX-G1 θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά από το τέλος Ιανουαρίου σε τιμή κοντά στα 350 ευρώ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου