1/11/09

Τα Δελτία Τύπου της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ για τα επεισόδια την Παρασκευής στην ΑΣΟΕΕ...

Την Παρασκεύη που πέρασε γίναν κάποια σοβαρά επεισόδια μεταξύ των 2 φοιτητικών παρατάξεων της ΔΑΠ ΝΔΦΚ και της ΠΑΣΠ στην ΑΣΟΕΕ...Βέβαια ο τσακωμός τους είχε αποτέλεσμα η ΑΣΟΕΕ να γίνει μπου*δελο!

Καθημερινά πράματα για όσους είναι φοιτητές, γνωρίζουμε την μαλάκινση που διακατέχει τα φοιτητικά κινήματα που αντί να ασχοληθούν με τίποτα σοβαρό κολλάνε αφίσες, κάνουν πάρτυ, πλακόνονται μεταξύ τους και καταστρέφουν την φοιτητική αληλλεγύη....
Και τα 2 κόμματα ανάρτησαν στις σελίδες τους Δελτία Τύπου που απλά η μία παράταξη ρίχνει το φταίξιμο των επεισοδίων στην άλλη!... Αυτές οι 2 παρατάξεις δείχνουν κάθε μέρα τον εαυτό τους και το μέλλον τους που είναι χειρότερος και απο των κομμάτων που αντιπροσωπεύουν!!..

Διαβάστε τα Δελτία Τύπου και γελάστε με την ψυχή σας(η να κλαίμε μήπως;)!
Η ΠΑΣΠ ειδικά έχει αναρτήσει ολόκληρη σελίδα pdf για το γεγονός...


ΔΑΠ ΝΔΦΚ
ΘΕΜΑ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΣΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΑΠ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

Σήμερα, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009, οι πράξεις βίας από την πλευρά της ΠΑΣΠ ως συνέχεια μιας αλαζονικής και βίαιης συμπεριφοράς τα τελευταία χρόνια οδήγησαν σε σύγκρουση με μέλη της ΔΑΠ. Συγκεκριμένα ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ επιτέθηκε υβριστικά και προπηλάκισε τον Υπεύθυνο της ΔΑΠ. Ακολούθησε συμπλοκή η οποία αργότερα γενικεύτηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων μελών της ΔΑΠ τα οποία μετέβηκαν στον «Ευαγγελισμό» για τις πρώτες βοήθειες.

Η βίαιη συμπεριφορά της ΠΑΣΠ αποτελεί καθημερινό φαινόμενο στο ΟΠΑ(ΑΣΟΕΕ). Η συμπεριφορά αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι η ΠΑΣΠ σε αυτή τη σχολή είναι πρώτη και η αλαζονεία της έχει ξεπεράσει κάθε όριο με αποτέλεσμα τα στελέχη της ΠΑΣΠ να είναι προκλητικά και να εριστικά. Με το σημερινό γεγονός απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως τα ισχυρότερα μέσα τους για να επιβληθούν στον πολιτικό λόγο που προβάλλει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι η βία και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί. Ως υπεύθυνη παράταξη καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της κυβερνητικής παράταξης που συνεχίζει να αποδεικνύει πως αυτό που την χαρακτηρίζει πάνω απ’ όλα είναι η αλαζονεία και η έλλειψη πολιτικού πολιτισμού.


ΠΑΣΠ
ΘΕΜΑ: ΕΚΟΦ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, RANGERS…. ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οι δολοφόνοι επιστρέφουν…

Σήμερα, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009, η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στα Πανεπιστήμια, θυμήθηκε τις ακροδεξιές της καταβολές. Εκατοντάδες φοιτητές έγιναν μάρτυρες της βίαιης, αιματηρής και αναίτιας επίθεσης τραμπούκων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ από πανεπιστήμια της Αθήνας, εναντίον μελών του Συλλόγου Φοιτητών ΑΣΟΕΕ καθώς και μελών της ΠΑΣΠ.

Πιο συγκεκριμζνα, στις 17:00 το απόγευμα, πάνω από 150 ανθρωποειδη με διακριτικά τησ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, υπό την καθοδήγηση των επικεφαλής της ΔΑΠ ΑΣΟΕΕ και της ΔΑΠ Αθήνας, εισέβαλαν στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο εξοπλισμος τους προδίδει ότι επρόκειτο για μια οργανωμένη απόπειρα δολοφονίας φοιτητών και τρομοκράτες του φοιτητικού κινιματος. Πτυσόμενα γκλοπ, μαχαίρια, λοστοί, κουκουλες, κράνη, πετρες και ξύλα ηταν μερικά μόνο από τα σύγχρονα «πολιτικά επιχειριματα» που παρουσίασε η παράταξη τησ Δεξιάς. (η συνέχεια εδώ)


Δεν στέκομαι καθόλου στο γεγονός του ποια παράταξη ξεκίνησε το ξύλο και ποια στη τελική φταίει για ότι έγινε στην ΑΣΟΕΕ. Πως μπορείς να αγωνιστείς για μια καλύτερη παιδεία χωρίς παιδεία;... Αυτές οι παρατάξεις δεν θα αλλάξουν ποτέ....

Καλά πάρτυ!...Γιατί στην ουσία μόνο για τα πάρτυ είστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου