7/11/09

Από την Δευτέρα τα καρτοκινητά θα πρέπει να δηλώνονται με τα στοιχεία του χρήστη!

Σε εφαρμογή τίθεται η διαδικασία ταυτοποίησης των συνδρομητών καρτοκινητής τηλεφωνίας, όπως προβλέπεται από το νόμο Ν.3783/2009, για την αποθάρρυνση της ανώνυμης χρήσης κινητού τηλεφώνου σε παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες. Σημειώνεται πως όλοι οι νέοι συνδρομητές καρτοκινητής θα πρέπει να δηλώνουν τα στοιχεία της ταυτότητας τους στον πάροχο προκειμένου να ενεργοποιηθεί η σύνδεσή τους, ενώ οι όσοι είναι ήδη συνδρομητές καρτοκινητής θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2010, αλλιώς θα απενεργοποιηθεί η σύνδεσή τους στο δίκτυο!

Η δήλωση των στοιχείων πραγματοποιείται στα καταστήματα του παρόχου κινητής τηλεφωνίας, ενώ ο συνδρομητής θα πρέπει να έχει μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό του και την κάρτα SIM ή τον 20-ψήφιο αριθμό που αυτή φέρει. Η διαδικασία της ταυτοποίησης περιλαμβάνει την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης για την ακρίβεια των στοιχείων, ωστόσο εάν ο χρήστης είναι ανήλικος η δήλωση των στοιχείων θα πρέπει να γίνει από τον κηδεμόνα του. Τέλος, η εγγραφή των συνδρομητών στους τηλεφωνικούς καταλόγους είναι προαιρετική και η συναίνεση του κατόχου θα πρέπει να δηλώνεται κατά τη διαδικασία ταυτοποίησης.

-Θα πάρει παράταση ΣΤΑΝΤΑΡ και μετά τις 30 Ιουλίου η όλη διαδικασία, ο έλληνας είναι της τελευταίας στιγμής, τους πρώτους μήνες ίσως πάνε μερικοί παππούδες, το τελευταίο 3μηνο θα πλακώσουν όλοι και θα γίνεται στα κατασήματα Vodafone,WIND,Cosmote ότι γίνεται σε κάθε λήξη προθεσμίας Εφορίας,ΔΕΗ κτλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου