20/11/09

Assassin's Creed II

"Αssassin's Creed: Lineage" είναι ο τίτλος μιας ταινίας μικρού μήκους, η οποία ολοκληρώθηκε την ημερομηνία που κυκλοφόρησε το Assassin's Creed II στην αγορά. Η ταινία καταγράφει τη ζωή τουGiovanni Auditore da Firenze, πατέρα του Εzio (που πρωταγωνιστεί στη δεύτερη συνέχεια του παιχνιδιού). Στο προσκήνιο εμφανίζονται στιγμιότυπα από τα βιώματα του και τους φίλους του.

Η ταινία μικρού μήκους της Ubisoft συνδυάζει σκηνές με πραγματικούς ηθοποιούς και σκηνές δημιουργημένων από υπολογιστή. Οι τελευταίες έχουν δημιουργηθεί από την Hybride Technologies, μιας εταιρείας γνωστής για την παραγωγή οπτικών εφέ σε ταινίες όπως οι "300" και το "Sin City".


Το Assassin's Creed II αποτελεί τον καρπό δύο χρονών εντατικής ανάπτυξης της ομάδας που ήταν υπεύθυνη και για την ανάπτυξη του επιτυχημένου πρώτου μέρους Assassin's Creed. Σε ένα τεράστιο ανοικτό περιβάλλον ο παίκτης παίρνει το ρόλο του νεαρού Ezio, ο οποίος απειλείται από μια ηγεμονική οικογένεια την εποχή της Αναγέννησης. Μέσα από πολυάριθμες αποστολές, πολλά όπλα και αναπτυγμένους εις βάθος χαρακτήρες, ο παίκτης βιώνει μοναδικές συγκινήσεις.

Το Assassin's Creed II κυκλοφορεί από τις 19 Νοεμβρίου σε εκδόσεις για το Playstation 3 και το Xbox 360.






Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου