10/10/09

Υou–Τuba – ρεις κι εσύ;

Oι «burger kings» είχαν οίστρο! Μπορεί οι ιδρυτές του YOU TUBE να έχρισαν τους εαυτούς τους κάπως αυθαίρετα «Βασιλιάδες των Burgers» - την ώρα του ... «brain storm» που κατά πάσα πιθανότητα εφάρμοσαν μια κατά τ΄άλλα συνηθισμένη ημέρα-, ωστόσο με την ιδέα της δημιουργίας ενός ιστότοπου με βασικό άξονα την ενημέρωση και τη διασκέδαση χτύπησαν φλέβα χρυσού! Το ΥΟU TUBE μετρά πάνω από 1 δισεκατομμύριο χτυπήματα καθημερινά, γεγονός που αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της διαδικτυακής κυριαρχίας του.
«Πριν από τρία χρόνια, ο (συνιδρυτής του YouTube) Στιβ (Τσεν) κι εγώ σταθήκαμε μπροστά στα γραφεία μας και χρίσαμε για πλάκα τους εαυτούς μας 'burger kings' των μέσων ενημέρωσης», ανέφερε ο έτερος ιδρυτής, Τσαντ Χάρλεϊ, δείχνοντας σαν να μην μπορεί να πιστέψει ότι η απήχηση της ιστοσελίδας στο κοινό εξαπλώνεται με ρυθμούς επιδημίας.

«Είχαμε μόλις αποφασίσει να συνεργαστούμε με την Google για να οργανώσουμε την πληροφόρηση και να την κάνουμε προσιτή σε όλους», σχολίασε ο γνωστός πλέον επιχειρηματίας και πρόσθεσε: «Σήμερα, δηλώνω με υπερηφάνεια ότι δεχόμαστε στο YouTube πάνω από ένα δισεκατομμύριο επισκέψεις την ημέρα. Είναι μια μεγάλη στιγμή στη μικρή ιστορία μας και το οφείλουμε σε σας».

«Το μυστικό της επιτυχίας», κατέληξε, «κρύβεται στην τεχνολογία που επιτρέπει στο χρήση, τόσο να παίζει εύκολα και γρήγορα τα βίντεο, όσο και να «ανεβάζει» ο ίδιος βίντεο με τη βοήθεια μιας απλής βιντεοκάμερας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου