20/10/09

H LG χορηγός του shoot_it festival

Η LG Electronics σε συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ χορηγεί το shoot_it festival 2009, τον πρώτο ετήσιο διαγωνιστικό θεσμό φωτογραφίας και ταινίας μικρού μήκους αποκλειστικά με τη χρήση κινητού τηλεφώνου. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι: «Η διαμαρτυρία είναι δικαίωμα όλων. Διώξε τη ΒΙΑ - Βάλε ΦΑΝΤΑΣΙΑ και εκφράσου δημιουργικά!». Πλούσια LG δώρα περιμένουν τους νικητές, ενώ το διάσημο φωτογραφικό κινητό LG Viewty Smart GC 900, πρωταγωνιστεί στη δικτυακή σελίδα του φεστιβάλ και αποτελεί «μέσο» συμμετοχής για τους νέους με καλλιτεχνικές και κοινωνικές ανησυχίες.


Η ιδέα του διαγωνισμού είναι απλή και βασίζεται στην αμεσότητα του κινητού τηλεφώνου και τη δημιουργική του χρήση ως μέσο έκφρασης. Ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ενώ το ντεμπούτο του στη χώρα μας πραγματοποιείται χάρη στην πρωτοβουλία των Μουσείων Κινηματογράφου και Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και της μη κερδοσκοπική εταιρείας Locomotiva, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του Ινστιτούτου Νεολαίας.

Η LG Electronics, είναι κύριος χορηγός του shoot_it festival, στο πλαίσιο υποστήριξης εκδηλώσεων για νέους, που αποτελεί το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας, πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας.

Πληροφορίες για συμμετοχή στον εν λόγω διαγωνισμό διατίθενται μέσα από το δικτυακό τόπο www.shootit.gr. Για τους νικητές του 1ου και του 2ου βραβείου των κατηγοριών Φωτογραφίας και Ταινίας Μικρού Μήκους θα δοθούν χρηματικά έπαθλα, ενώ η LG θα προσφέρει αντίστοιχα από μια ψηφιακή κορνίζα LG F7000S, ενώ οι 3οι νικητές κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν από ένα κινητό τηλέφωνο LG Viewty Smart GC900. Shoot it.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου