13/10/09

Κάρτες μνήμης τεχνολογίας Eye-Fi.

Φανταστείτε μια κάρτα μνήμης που θα μπορούσε μόνη της να ανεβάσει αυτόματα μέσω ενός Ασυρμάτου Δικτύου τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε αποθηκευμένα στην φωτογραφική σας μηχανή.


Κάνει την camera σας "ασύρματη".

Η Eye-Fi είναι η πρώτη ασύρματη κάρτα μνήμης. Μοιάζει με μια κοινή κάρτα μνήμης SD/SDHC και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε μηχανή που τις υποστηρίζει. Έχει την ικανότητα να μεταφέρει τα δεδομένα που αποθηκεύσατε με το ενσωματωμένο Wi-Fi που χρησιμοποιεί το ασύρματο σας δίκτυο για να μεταφέρει φωτογραφίες και video χωρίς κανέναν κόπο.

Χρησιμοποιεί το ασύρματο Wi-Fi δίκτυο του σπιτιού σας.

Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης διαλέξτε ποια δίκτυα θα χρησιμοποιήσει η κάρτα για να μεταφέρει τα δεδομένα σας. Προσθέστε μέχρι 32 δίκτυα και την επόμενη φορά που η κάμερα σας βρεθεί εντός εμβέλειας ενός προσδιορισμένου δικτύου οι φωτογραφίες και τα videos θα "πετάξουν" μαγικά στον υπολογιστή σας και στο αγαπημένο σας site όπως το facebook.


Είναι όμως συμβατή με την camera μου; Μια λίστα με όλες τις συμβατές φωτογραφικές μηχανές μπορεί να βρεθεί εδώ.Η εταιρία προς το παρόν διαθέτει τις κάρτες μνήμης της στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ καθώς και από αυτόν τον μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι πρώτες αφίξεις θα γίνουν στις 19 Οκτωβρίου και θα είναι η Eye-Fi Home Video, η Eye-Fi Share Video και η Eye-Fi Pro. Όλες διαθέτουν 4GB αποθηκευτικού χώρου και την δυνατότητα να ανεβάζουν ασύρματα φωτογραφίες και video σε PC ή και Mac.

Η Home Video και η Share Video θα είναι τιμολογημένες στα $49.99 και $79.99 αντίστοιχα. Ενώ η Pro θα είναι τιμολογημένη στα $149.99 και θα περιέχει ότι και τα μικρά της αδερφάκια, καθώς και lifetime πρόσβαση στην υπηρεσία geotagging, ad hoc uploads και την δυνατότητα να ανεβάσει ασύρματα αρχεία RAW στον υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου