21/10/09

Δωρεάν μήνας του μέλιτος σε "προβληματικά" ζευγάρια


Έχετε προβλήματα με τον / τη σύζυγό σας ; Είστε ένα βήμα πριν το διαζύγιο ; Μπορείτε να πάτε στην Terengganu, ανατολική πολιτεία της Μαλαισίας, όπου προσφέρονται δωρεάν «μήνες του μέλιτος», ώστε τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους, να «αναζωπυρώσουν» το πάθος τους και ίσως να ξανασκεφτούν το διαζύγιο.

Το «πακέτο» περιλαμβάνει εκτός από διαμονή, αξίας περίπου 500$ τη βραδιά και παροχή υπηρεσιών, από σύμβουλο γάμου, ώστε, ει δυνατόν, να περιοριστούν τα ποσοστά διαζυγίων στην πολιτεία, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Star.

«Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι οι νεόνυμφοι δυσκολεύονται να δεχθούν ο ένας τον άλλον, ενώ ακόμα και από μία μικρή αψιμαχία, μπορεί να οδηγηθούν στο χωρισμό. Είναι απαράδεκτο πάντως, για ζευγάρια, που είναι μαζί περισσότερο από 20 χρόνια, να κάνουν αίτηση διαζυγίου», δήλωσε στην εφημερίδα η Ashaari Idris, μέλος της Κοινότητας Κοινωνικής Πρόνοιας και Ζητημάτων που απασχολούν τις Γυναίκες της περιοχής.

Οι αρχές στη συντηρητική μουσουλμανική πολιτεία, αποφεύγουν να αποκαλύψουν τα πραγματικά ποσοστά διαζυγίων.

Η Idris ανέφερε ακόμα ότι το σχετικό εγχείρημα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σε 25 ζευγάρια, που αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους και τους παραχωρήθηκε το σχετικό «πακέτο» τριήμερης διαμονής, αξίας 1.500$.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου