21/10/09

Έρχεται το Blackberry Storm 2

Στα ράφια των καταστημάτων από τον επόμενο μήνα θα είναι το νέο μοντέλο της εταιρίας Blackberry, Storm 2 το οποίο αποτελεί την πρόσφατη προσπάθεια της εταιρίας να κερδίσει μερίδιο στην αγορά κινητών τηλεφώνων με οθόνη αφής.

Το κινητό τηλέφωνο Blackberry Storm 2 είναι η νέα έκδοση του Storm 1 το οποίο βγήκε στην αγορά πριν ένα χρόνο και δεν απέσπασε καλές κριτικές αφού πολλοί παραπονέθηκαν για τη μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τη μικρή –σχετικά- μνήμη, την έλλειψη Wi-Fi αλλά και την δύσχρηστη οθόνη αφής.

Σύμφωνα με την Telegraph, το κινητό θα βγει στην κυκλοφορία σε έναν μήνα ώστε να ανταγωνιστεί το iPhone της Apple το οποίο αναμένεται να κάνει υψηλές πωλήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι υπεύθυνοι της Blackberry υπόσχονται στο καταναλωτικό κοινό πως το συγκεκριμένο κινητό έρχεται να «εξαλείψει» όλες τις δυσλειτουργίες του Storm 1 το οποίο προκάλεσε αρνητικά σχόλια από εκείνους που ασχολούνται με την τεχνολογία. Το Storm 2 περιέχει μεταξύ των άλλων και τις εξής λειτουργίες: Wi-Fi, 2 GB μνήμη, memory card μέχρι 32 GB, κάμερα 3,2 megapixel αλλά και 6 ώρες διάρκεια της μπαταρίας (όταν ο χρήστης μιλάει). Το βάρος του κινητού είναι 160 γραμμάρια, λίγο βαρύτερο από το iPhone.

Τέλος, η εταιρία δήλωσε πως το Blackberry Storm 2 θα βοηθήσει πολύ τη νέα γενιά αλλά και τους απλούς πολίτες αφού δεν απευθύνεται μόνο σε επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου