11/10/09

Ανακοίνωση του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Λάρισας για το Αστικο ΚΤΕΛ


Το παρακάτω άρθρο δεν είναι τελείως πρόσφατο, καθώς γράφτηκε στις 18/9, μου ξέφυγε και το ανεβάζω τώρα. Αποτελεί μια ανακοίνωση του Σωματείου Επαγγελματιών Οδηγών Λάρισας ώπου καταγγέλεται το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας για τις απαράδεκτες συνθηκες των επιβατών.

Δεν πρόκειται να διαβάσετε και κάτι καινούργιο επί της ουσίας:

"Τις απαράδεκτες συνθήκες μεταφοράς των επιβατών με τα αστικά ΚΤΕΛ, στη Λάρισα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών του νομού. Οπως σημειώνει, οι επιβάτες, στην πλειοψηφία τους εργαζόμενοι, ιδιαίτερα στο δρομολόγια αιχμής, στοιβάζονται μέσα στα λεωφορεία και υπόκεινται σε μεγάλη ταλαιπωρία.
Αναφέρει, επίσης, ότι την ίδια ώρα τα εισιτήρια είναι πανάκριβα, καθώς κοστίζουν 90 λεπτά το καθένα στα εκδοτήρια, 1,20 ευρώ μέσα στο λεωφορείο.

«Για τα προβλήματα αυτά - συνεχίζει - υπεύθυνοι είναι η διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των υπηρεσιών της Νομαρχίας, της Περιφέρειας και του υπουργείου Μεταφορών, που είναι υπεύθυνοι για την έκρυθμη, αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία των λεωφορείων». Και απαιτεί ν' αγοραστούν καινούρια λεωφορεία, ν' αυξηθούν τα δρομολόγια, να μειωθεί το εισιτήριο για τους επιβάτες και να μεταφέρονται δωρεάν οι φοιτητές, μαθητές, σπουδαστές και οι εργαζόμενοι στην έναρξη της βάρδιας."

Πότε αυτή κοινωνία θα ξυπνήσει και θα δώσει μια κλωτσιά σε αυτή τη Διοίκηση ήθελα να'ξερα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου