2/10/09

Είναι γεγονός #4: Πωλήσεις!



Απίστευτες ιστορίες πωλήσεων από τον κύριο Μπιντού...


1. Παγωμένη κηδεία: Το περιβαλλοντικό αντίκτυπο της αποτέφρωσης του νεκρού, όπου ένα σώμα καίγεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και της ταφής που χρειάζεται πολλά χρόνια για ένα σώμα να αποσυντεθεί οδήγησε την Σουηδική εταιρεία Promessa Organic AB σε μια νέα λύση! Η διαδικασία περιλαμβάνει απότομη ψύξη του σώματος στους -18 βαθμούς Κελσίου και μετά βύθιση του σώματος σε υγρό άζωτο θερμοκρασίας -196 βαθμών Κελσίου! Μόλις βγει το σώμα έξω από το υγρό είναι εύθραυστο σαν γυαλί και το θρυμματίζουν με ηχητικές εκρήξεις σε πολύ πολύ μικρά κομματάκια σαν σκόνη!


2. Mr. DotComGuy: Ο Μιτς Μάντοξ, ένας άνδρας από το Ντάλας των ΗΠΑ, άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Mitch DotComGuy! Ο Μιτς μετακόμισε σε ένα άδειο σπίτι έχοντας μαζί του μόνο ένα φορητό υπολογιστή θέλοντας να αποδείξει ότι μπορούσε να ζήσει έναν ολόκληρο χρόνο αγοράζοντας τα άκρως απαραίτητα ΜΟΝΟ μέσω ίντερνετ! Οι τηλεθεατές μπορούσαν να βλέπουν τη ζωή του 24 ώρες το 24ωρο μέσω webcamera. Αυτό έγινε το 2000. Το 2004 αποφάσισε να... πουλήσει το όνομά του, DotComGuy, καθώς και την αντίστοιχη σελίδα που δημιούργησε σε δημοπρασία!


3. Πωλείται... παρθενιά: Η 18χρονη Rosie Reid, λεσβία στις σεξουαλικές προτιμήσεις, πούλησε την παρθενιά της(!) μέσω του προσωπικού της website αφού η προσφορά της απομακρύνθηκε (για ευνόητους λόγους) από το Ebay! Η ίδια υποστηρίζει ότι είχε πάνω από 2000 προσφορές! Όπως αποκάλυψε η μεγαλύτερη προσφορά ήρθε από έναν 44χρονο διαζευγμένο μηχανικό, πατέρα 2 παιδιών, ο οποίος της πρόσφερε 20,500 δολάρια! Η ίδια παραδέχτηκε ότι η εμπειρία ήταν "απαίσια" αλλά ευτυχώς σύντομη. "Ήταν απαίσιο... Ένιωθα νευρικότητα και ήμουν φοβισμένη!" αποκαλύπτει.


4. Κινητό τηλέφωνο σε... προσφορά: Ένα νούμερο κινητού τηλεφώνου στο Μπαχρέιν ήταν προς πώληση για (κρατηθείτε) 19,000 αμερικάνικα δολάρια!! Το νούμερο αυτό έγινε το πιο ακριβό στην ιστορία της τοπικής αγοράς χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο εκτός από λόγους... αισθητικής! Ο Abdullah al-Hammadi, ο οποίος ειδικεύεται στην πώληση κινητών και πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτου, είναι παθιασμένος με την ιδιοκτησία αριθμών που είναι πιασάρικοι στο μάτι! Ο ίδιος λέει "Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα έδιναν τέτοια ποσά για ένα τηλέφωνο με νούμερο 9111119!". Ο Abdullah μέχρι στιγμής έχει πουλήσει 5,000 περίεργους αριθμούς κινητών και οι πελάτες του συνήθως είναι πάμπλουτοι που αρέσκονται στο να είναι κάτοχοι περίεργων αριθμών και πινακίδων. Ένας μάλιστα του πλήρωσε 110,000 δολάρια για μια πινακίδα αυτοκινήτου!!


5. Γίνε ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας μέσω... Ebay: Ο ιδιοκτήτης μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, μικρής κατηγορίας, προσπάθησε να δώσει την ομάδα στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής γιατί δεν μπορούσε πλέον να αντεπεξέλθει με τα έξοδα. Το δημοτικό συμβούλιο επίσης ανίκανο οικονομικά να βοηθήσει απέρριψε την πρόταση του να αναλάβει την ομάδα. Τότε εκείνος, απελπισμένος όπως ήταν, αποφάσισε να βάλει την ομάδα σε δημοπρασία στο... Ebay!

Από:http://stef000.blogspot.com/2009/10/4.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου