28/9/09

Υποκλέπτοντας τις συζητήσεις στο MSN σε ένα δίκτυο

Αν είμαστε σε κάποιο δίκτυο (δουλειά,πανεπιστήμιο,σχολείο κτλ) και θέλουμε να κατασκοπεύσουμε για κάποιον δικό μας λόγο τις συζητήσεις στο MSN των άλλων που βρίσκονται εκείνη την ώρα στο δίκτυο μπορούμε πολύ εύκολα και γρήγορα με την παρακάτω διαδικασία να το επιτύχουμε.

Τι θα χρειαστούμε?


Τι θα χρειαστούμε?

Υπάρχουνε διάφορα εργαλεία και προγράμματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να το επιτύχουμε αυτό αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα χρησιμοποιήσουμε το Net Tools και το MSN live plus με το IPGet.

Που θα τα βρούμε?

Το IPGet είναι ένα perl script το οποίο θα πρέπει να το ενσωματώσουμε στο MSN live plus και μπορούμε να το βρούμε στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://rapidshare.com/files/29545130/MZN_-_HaCK_iPGET.rar

το MSN Plus live από:

http://www.msgpluslive.net/download/

και τα Net Tools:

http://www.softpedia.com/progDownload/Net-Tools-Download-22193.html

Τι κάνουμε αφού τα κατεβάσουμε?

Εφόσον τα έχουμε κατεβάσει και τα έχουμε κάνει εγκατάσταση ενσωματώνουμε το IPGet στο MSN προκειμένου να μπορούμε να βρούμε τις IP των επαφών μας εύκολα και γρήγορα.

Στέλνουμε μία φωτογραφία στην επαφή που θέλουμε να δούμε τις συζητήσεις που θα κάνει.Το IPGet θα πάρει την IP της επαφής μας και θα την αποθηκεύσει.

Έχοντας την IP ανοίγουμε τα Net Tools και συγκεκριμένα το εργαλείο Messenger Packet Sniffer.Βάζουμε την IP και στο C:\Program Files\Net Tools\MessengerSpyLog.txt (αν έχουμε κάνει εγκατάσταση τα Net Tools στο Program Files) θα περιέχονται όλες τις συζητήσεις που θα κάνει το θύμα μας από την στιγμή που θα αρχίσουμε το sniffing.

Πηγή:datalibrary.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου