1/9/09

Mini , September , Gaming News

Το φθινόπωρο μπήκε και οι ειδήσεις αρχίζουν να συγκεντρώνονται. Διαβάστε τα τελευταία νέα για τα AION, Dragon Age: Origins, Resident Evil: The Darkside Chronicles, Command & Conquer 4 και το νέο Add-On του Mass Effect.

Η Open Beta του AION
Το νέο MMORPG της NCSoft ανακοινώνει την μεγάλη Open Beta, η οποία θα λάβει χώρα λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Οι ημέρες διεξαγωγής της είναι 6-13 Σεπτεμβρίου. Όσοι θέλετε λοιπόν να δοκιμάσετε το παιχνίδι έχετε μια τελευταία ευκαιρία μέσω του www.aiononline.com. Η δοκιμαστική αυτή έκδοση θα έχει όριο για όλους όσους συμμετάσχετε το Level 30.
Το AION: The Tower of Eternity θα κυκλοφορήσει για PC Στις 25 Σεπτεμβρίου.

Mass Effect: Pinnacle Station
Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του Mass Effect 2 (αρχές 2010), η BioWare ανακοινώνει το
πρώτο update για το πρώτο Mass Effect. To Mass Effect: Pinnacle Station είναι ένα Add-On το οποίο θα συνεχίζει από το τέλος του πρώτου μέρους. Το Pinnacle Station είναι ένας σταθμός εκπαίδευσης των συμμαχικών δυνάμεων, στον οποίο διαδραματίζονται 13 σενάρια διαφόρων ειδών. Σε αυτά θα δώσετε μάχες κόντρα σε νέους εχθρούς και θα ανακαλύψετε νέα όπλα αλλά και armor νέου τύπου.

Το πακέτο αυτό είναι ήδη διαθέσιμο στο Xbox Live έναντι 400 Microsoft points και στα PC μέσω του eastore.ea.com στην τιμή των 5 ευρώ.


Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
Το τελευταίο επεισόδιο του Command & Conquer θα διεξαχθεί…στη ζώνη του λυκόφωτος! Απ’ ότι φαίνεται, το “Tiberian Twilight” είναι ο επεξηγηματικός τίτλος που διάλεξε η Electronic Arts για το νέο της strategy. Για την ακρίβεια δεν το διάλεξε η ίδια. Το διαλέξατε εσείς μέσω του επίσημου site του παιχνιδιού το οποίο έλαβε πάνω από 15.000 ψήφους για το σχετικό ερώτημα ονομασίας του C&C 4.

Το Command & Conquer 4: Tiberan Twilight θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010, αποκλειστικά για PC.


Dragon Age: Origins
Η BioWare μας ενημέρωσε ότι στο RPG Dragon Age: Origins θα πρωταγωνιστούν στα voice-overs οι ηθοποιοί Tim Curry (The Rocky Horror Picture Show) και Kate Mulgrew (Star Trek: Voyager). Το cast επίσης θα περιλαμβάνει κι άλλους ηθοποιούς με εμπειρία από ταινίες και σειρές όπως οι Tim Russ (Star Trek: Voyager), Claudia Black (Stargate SG-1, Pitch Black) και Steve Valentine (Estate of Panic, Cross Jordan). Ο Mark Darrah, επικεφαλής της παραγωγής του Dragon Age: Origins, δήλωσε ότι το cast αυτό είναι το μεγαλύτερο από όλα τα μέχρι τώρα games της BioWare και το γεγονός ότι η εταιρεία δούλεψε με ταλαντούχους ηθοποιούς στο σπικάζ θα δώσει ένα μεγαλύτερο βάθος στην ιστορία του παιχνιδιού.
Ο Ray Muzyka, επικεφαλής της προγραμματιστικής ομάδας της BioWare, δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ότι το παιχνίδι θα έχει gameplay time που θα ξεπερνά τις 120 ώρες! Αυτό είναι κάτι που αν όντως ισχύσει θα αποτελέσει ένα μεγάλο κίνητρο για την αγορά του παιχνιδιού. Σκεφτείτε πολύ απλά ότι ο κόσμος του Dragon Age θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος και αχανής σε σχέση π.χ. με αυτόν του Oblivion.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για Playstation 3 και στις 6 Νοεμβρίου για PC και Xbox 360.


Resident Evil: The Darkside Chronicles
Η Capcom ανακοίνωσε ότι το Resident Evil: The Darkside Chronicles (τίτλος αποκλειστικά για το Nintendo Wii) θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου