13/9/09

Στα Mc Donalds μοίρασε ο Τσίπρας φυλλάδια για τα εργασιακά δικαιώματα!..


Ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το υποκατάστημα των Mc Donald’s στο Σύνταγμα, με σκοπό να μοιράσει στους εργαζόμενους οδηγούς εργασιακών δικαιωμάτων.

Δήλωσε ότι οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έφεραν ένα εκατομμύριο εργαζομένους στην επισφάλεια και 300.000 στη μερική απασχόληση, τονίζωντας ότι «σε αυτές τις εκλογές κανείς δεν θα ασχοληθεί με την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού».

«Εμείς ήρθαμε σήμερα σε μια συμβολική κίνηση, να μοιράσουμε στους εργαζόμενους των Mc Donald’s στην πλατεία Συντάγματος βιβλία που αναγράφουν πλήρως τα δικαιώματά τους με βάση την εργασιακή νομοθεσία. Την εργασιακή νομοθεσία η οποία δεν τηρείται ουσιαστικά. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν τα στραβά μάτια, επιθεώρηση εργασίας δεν υπάρχει»πρόσθεσε.


Κατέληξε λέγοντας ότι «Βρισκόμαστε εδώ ακριβώς για να αναδείξουμε ότι με την παρουσία μας και μετά τις εκλογές θα βρισκόμαστε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων, θα βρισκόμαστε δίπλα τους για να δώσουμε δύναμη σε όσους δεν έχουν δύναμη, για να δώσουμε φωνή σε όσους δεν έχουν φωνή και μέσα από την Βουλή κυρίως όμως μέσα από τους αγώνες να αλλάξουμε αυτήν την πραγματικότητα που είναι οδυνηρή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου