22/9/09

Προβλήματα στη λειτουργία του έχει το Facebook...

Τo Facebook ανακοίνωσε χτες αυτό που εδώ και αρκετές μέρες κάποιοι χρήστες έχουν παρατηρήσει. Πως η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα κοινωνικής διαδικτύωσης αντιμετωπίζει προβλήματα.

Τα προβλήματα στην λειτουργία του Facebook έχουν να κάνουν κυρίως με την προσωρινή εξαφάνιση περιεχομένου, δυσκολίες στη διαδικασία του login, την εμφάνιση αδικαιολόγητων μηνυμάτων λάθους όταν ποστάρει κάποιος χρήστης περιεχόμενο και την αδυναμία θέασης κάποιων profiles.

Στο Help Center του Facebook αναφέρεται πως γίνονται προσπάθειες απο το τεχνικό τμήμα προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που είναι σχετικά με την βάση δεδομένων και το caching. Ίσως σχετίζονται και με την μεγάλη αύξηση που έχει γίνει στα μέλη της σελίδας τα οποία ξεπέρασαν τα 300 εκατομμύρια παγκοσμίως!

Το θετικό για το Facebook, τον ιδρυτή του και CEO Mark Zuckerberg και την παρέα του, είναι πως η ταμειακή ροή έγινε θετική, εξέλιξη που ήρθε ακετά νωρίτερα απο τις προβλέψεις του οικονομικού επιτελείου του Facebook, το οποίο θεωρούσε πως κάτι τέτοιο ίσως γινόταν μέσα στην επόμενη χρονία.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου