6/9/09

Ο έρως "μέρος" δεν κοιτά

Ένα ζευγάρι Ιρανών, δεν μπόρεσε, όπως όλα δείχνουν, να συγκρατήσει τον έρωτά του, τον οποίο και εκδήλωσε σε πράξη σε μία παραλία στην Ταϊλάνδη, προκαλώντας, τουλάχιστο και αν μη τι άλλο, την έκπληξη των περαστικών.

Η Πατάγια, το δημοφιλές διεθνώς θέρετρο της Ταϊλάνδης, είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο ως ένα μέρος όπου ανθεί η βιομηχανία του σεξ αλλά και κάθε είδους καταχρήσεις.

Αυτή η ατμόσφαιρα φαίνεται πως επηρέασε και το ζευγάρι των Ιρανών, που νωρίς το πρωί της Παρασκευής (04/09) πιάστηκε να συνευρίσκεται σε μια παραλία, μπροστά στα μάτια περαστικών.

«Έκανα μια βόλτα με τη μηχανή μου, όταν είδα περίπου είκοσι ανθρώπους, μεταξύ αυτών και τουρίστες, μαζεμένους στην παραλία. Πλησίασα να δω τί συμβαίνει και αντίκρισα ένα ζευγάρι Ιρανών γυμνό να κάνει έρωτα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αρχηγός της αστυνομίας της Πατάγια, Γιαμράς Θονγκτζίντα.

Ο 28χρονος άνδρας και η 25χρονη σύντροφός του, 28 πλήρωσαν πρόστιμο 50 μπατ (10 ευρώ!) επειδή συνελήφθησαν να επιδίδονται σε ανάρμοστες πράξεις σε δημόσιο χώρο.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι προέρχονται από μια αυστηρά ισλαμική χώρα όπου η ποινή για μια αντίστοιχη πράξη σίγουρα θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, ομολόγησαν ότι υπέπεσαν στο αδίκημα, αφού κατανάλωσαν ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου