6/9/09

Φοιτητικός Διαγωνισμός για καινοτόμο "πράσινο" λογισμικό!

Το ΕΔΕΤ πραγματοποιεί έναν πανελλήνιο "green" φοιτητικό διαγωνισμό με θέμα την Ψηφιακή Προστασία του Περιβάλλοντος, όπου καλεί όλους τους φοιτητές να λάβουν μέρος και να δημιουργήσουν τις δικές τους ιδέες.

Οι δημιουργίες θα έχουν ως αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας, πράγμα επίκαιρο και στην σωστή κατεύθυνση έτσι ώστε να μας βοηθήσει να μάθουμε να σκεφτόμαστε οικολογικά.

Οι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και επίσης θα γίνει προβολή και προώθηση των δημιουργημάτων τους.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 9 Σεπτεμβρίου 2009, και θα διαρκέσει έως και τον Δεκέμβριο που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα...

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site xirafia.gr

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Φοιτητικός Διαγωνισμός για καινοτόμο λογισμικό με θέμα την Ψηφιακή Προστασία του Περιβάλλοντος

Προσκαλούμε τους φοιτητές των ΑΕΙ/ΤΕΙ να λάβουν μέρος στο νέο φοιτητικό Διαγωνισμό «xirafia.gr», να παρουσιάσουν τις ιδέες τους και να κερδίσουν μεγάλα έπαθλα.

Ο διαγωνισμός αφορά στη δημιουργία καινοτόμου λογισμικού με αντικείμενο την Ψηφιακή Προστασία του Περιβάλλοντος στον ευρωπαϊκό χώρο.
Η συμμετοχή μπορεί να αφορά στην ψηφιακή προστασία και πρόληψη καταστροφών στο φυσικό περιβάλλον, στην εξοικονόμηση ενέργειας, στην παρακολούθηση της ενεργειακής απόδοσης, ή στην υλοποίηση οποιασδήποτε άλλης πρωτότυπης ιδέας που να σχετίζεται με την ψηφιακή προστασία του περιβάλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό δίνονται στην ιστοσελίδα www.xirafia.gr ή από το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο 801 11 88 3 88 (Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-14.00).

Η διενέργεια του Πανελλήνιου Φοιτητικού Διαγωνισμού πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Ευρωπαϊκού Έτους Δημιουργικότητας και Καινοτομίας 2009», με συνεργασία της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Φορέας Υλοποίησης είναι το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ ΑΕ) που εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Με τις θερμές ευχές μας,

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού «Xirafia.gr»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου