8/7/09

Νέο Expansion για το World of Warcraft

H Blizzard κατοχύρωσε το όνομα Cataclysm και οι πρώτες πηγές αναφέρουν πως αυτό θα είναι και το νέο expansion του World of Warcraft.
Πριν από λίγες ημέρες, η Blizzard, μητέρα του Diablo και του World of Warcraft, αγόρασε τα δικαιώματα της λέξης Cataclysm και οι πρώτες θεωρίες σχετικά με το περιεχόμενο του νέου expansion έκαναν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους. Από την ετυμολογική πλευρά της λέξης, βγαίνει το συμπέρασμα πως πλέον μιλάμε για έναν κατακλυσμό. Τι κατακλυσμός όμως είναι αυτός και τι σχέση μπορεί να έχει με τον κόσμο του Azeroth;

Αρχικά υποπτευθήκαμε πως το νέο παιχνίδι θα περιλαμβάνει κάποια γεγονότα από την ιστορία του Azeroth, τα οποία θα βρίσκονταν κρυμμένα σε κάποιο μυστικό πέρασμα του ήδη υπάρχοντος κόσμου. Καθώς όμως η λέξη Cataclysm θυμίζει αρκετά την καταστροφή που προκαλείται από τις πλυμμήρες, ο νους μας ταξιδεύει σε τρελά σενάρια. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να δούμε μία πόλη βυθισμένη στον πάτο της θάλασσας, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με την χαμένη Ατλαντίδα, η οποία εντέλει χάθηκε μέσα στον ωκεανό.

Όσον αφορά στις κλάσεις του παιχνιδιού, η επίσημη θέση της Blizzard είναι πως δεν γίνεται σε κάθε expansion να προστίθεται και μία νέα. Έτσι, η καινούργια πόλη που θα μπει στο παιχνίδι θα πρέπει να είναι συναρπαστική. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα δοθεί στους χρήστες η εντύπωση πως το νέο expansion του WoW δεν θα έχει κάτι το ουσιώδες να προσφέρει.

Αν κρίνουμε σωστά από τα λεγόμενα των προγραμματιστών(πως επιθυμούν να κυκλοφορούν τακτικά νέα expansions), τότε το World of Warcraft: Cataclysm αναμένεται εντός του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου