8/7/09

Το Football Manager Live διατίθεται δωρεάν για 3 εβδομάδες!

Η Sports Interactive δίνει επιτέλους σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να παίξει άμεσα το Football Manager Live για 3 εβδομάδες και να δοκιμάσει τις δυνατότητες που προσφέρει!
Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των περισσοτέρων MMO Games, συνήθως συναντάται το φαινόμενο κατά το οποίο η προγραμματιστική εταιρεία του εκάστοτε παιχνιδιού δίνει σε όλους τους χρήστες την ευκαιρία να δοκιμάσουν το παιχνίδι της για λίγες ημέρες. Στην περίπτωση του Football Manager Live, από σήμερα όλοι οι fans του δημοφιλούς manager game μπορούν πλέον να δοκιμάσουν και την online έκδοσή του. Προσοχή, δεν μιλάμε για το Football Manager 2009 αλλά για ένα τελείως ξεχωριστό παιχνίδι (κάντε κλικ εδώ για να δείτε το review του FM Live).

Πως θα παίξετε το Football Manager Live
- Μπείτε στη διεύθυνση tryfml.com και κάντε κλικ στην επιλογή "Try it Now". Ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής.
- Δώστε μία πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για το τυπικό. Αργότερα θα μπορέσετε να ακυρώσετε την ανανέωση όποτε το θελήσετε.
- Για αρχή θα τοποθετηθείτε σε κάποιον server (οι servers ονομάζονται "GameWorlds"). Κάθε server έχει maximum 1000-1200 χρήστες. Θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail για τον server στον οποίο θα μπείτε καθώς και το username και password για να κατεβάσετε το αρχείο του Football Manager Live (δηλαδή τον client) και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.
- Η περίοδος που θα παίξετε θα διαρκέσει περίπου 21 ημέρες, δηλαδή μία σεζόν. Δείτε το παιχνίδι, κρίνετε Αν σας ικανοποιεί τότε μπορείτε να πληρώσετε την συνδρομή του και να συνεχίσετε. Αν όχι απλά σταματάτε εκεί. Οι συνδρομές έχουν ως εξής:
3 μήνες: 26,7 ευρώ.
6 μήνες: 52 ευρώ
12 μήνες: 84,7 ευρώ
24 μήνες: 133,5 ευρώ

Για να δούμε λοιπόν αν η κίνηση αυτή θα ωφελήσει την Sega στο μέλλον.

Φυσικά άλλα νέα περίμεναν οι fans του Football Manager κι άλλα τους ήρθαν. Θυμίζουμε ότι το Football Manager 2010 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί για τη νέα σεζόν κι όλα αυτά ενώ πλησιάζουμε ήδη στα μέσα καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου