23/5/09

Καρτοκινητά με...ταυτότητα απο τον Ιούλιο!



Σε τεράστια αλλαγή οδηγεί η κυβέρνηση το σύστημα της καρτοκινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!..

Απο τον Ιούλιο του 2009 και μετά λοιπόν...τα καρτοκινητά θα πρέπει να έχουν ονοματεπώνυμο!





Τα 13.500.000 ανώνυμα καρτοκινητά που υπάρχουν σήμερα στη χώρα μας θα πάψουν να υφίστανται με το σημερινό καθεστώς, καθώς όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση, απαιτείται ο περιορισμός της μεγάλης εγκληματικότητας και η προστασία πολιτών από εκβισμούς, απειλές και φάρσες.

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ:

Η κάρτα θα είναι μία και μοναδική και θα πωλείται μαζί με το κινητό, ύστερα από επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Οι χρήστες θα μπορούν ακόμα να αγοράζουν χρόνο ομιλίας με 5, 10 ή 20 ευρώ, με την προϋπόθεση ότι η κάρτα έχει αγοραστεί από σημεία πώλησης και έχουν δοθεί τα πλήρη στοιχεία τους. Κάθε κάρτα θα έχει έναν κωδικό που θα αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο πρόσωπο, τα στοιχεία του οποίου θα μπορεί να διαθέσει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στις διωκτικές αρχές με εισαγγελική απόφαση ανά πάσα στιγμή.

Βέβαια φαίνεται τόσο δύσκολο να γίνει αυτό το μέτρο και χρονοβόρο ειδικά απο τις εταιρείες ώπου κρίνεται απίστευτο αν πραγματικά ξεκινήσει απο τον Ιούλιο και δεν αναβληθεί! Ίσως να ξεκινήσει για τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας... Αλλά το αγοράζουν οι χρήστες χρόνο ομιλίας μόνο σε σημεία που έχουν δοθεί τα πλήρη στοιχεία τους;;
Είναι τελείως τραγικό αυτό...Δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή ότι πρόκειται να γίνει!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου