24/3/10

EA Sports: Νέα αθλητικά games

Τα νεότερα από το στρατόπεδο της EA Sports. Διαβάστε τι παίζει με NBA Jam, EA Sports Active 2 και EA Sports MMA.

NBA Jam για Wii: Νέο βίντεο
Η EA Sports κυκλοφόρησε ένα gameplay βίντεο με τίτλο “spiketv” στο οποίο αποκαλύπτει πολλές ενδιαφέροντες πτυχές για το νέο NBA Jam. Στο βίντεο αυτό...μπορείτε να παρακολουθήσετε την γρήγορη δράση που επικρατεί στο παρκέ και τα εντυπωσιακά καρφώματα που κάνουν οι μπασκετμπολίστες, με χαρακτηριστικό αποκορύφωμα το παλιό κι αγαπημένο σπάσιμο ρακέτας! Επίσης, υπάρχουν οι κλασικές τάπες, οι ντρίμπλες και πολλά καυτά σουτ. Τόσο καυτά, ώστε η μπάλα…βγάζει φλόγες και μαζί της βγάζουν φλόγες για πρώτη φορά και τα άκρα της οθόνης σε κάθε επιτυχημένη προσπάθεια.

To NBA Jam θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Wii τον Σεπτέμβριο του 2010. Το κανάλι του παιχνιδιού στο Facebook είναι το www.facebook.com/nbajam.

EA Sports Active 2
Για να έχετε πάντοτε την καλύτερη…φυσική κατάσταση, σίγουρα χρειάζεται να είστε σε
ετοιμότητα με την ομώνυμη σειρά της Electronic Arts, που θα κυκλοφορήσει φέτος όχι μόνο για Wii αλλά και για Playstation 3 και iPhone. Το νέο EA Sports Active θα προσφέρει έλεγχο καρδιακής λειτουργίας, νέο σύστημα χειρισμού και νέους ανιχνευτές κίνησης για τα χέρια και τα πόδια σας. Με το νέο σύστημα ελέγχου καρδιακής λειτουργίας, θα μπορείτε να ρυθμίσετε καλύτερα την ένταση των ασκήσεών σας.

Εκτός αυτού, θα μπορείτε να μοιραστείτε τις επιδόσεις σας online με άλλους χρήστες (για να δείτε πόσο «τούμπανα» γίνατε σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο). Όσοι αγοράσετε την έκδοση του PS3, θα έχετε την ευκαιρία ακόμα και να κατεβάσετε κι έτοιμες ασκήσεις από το Playstation Store. Το βασικό πρόγραμμα ασκήσεων του EA Sports Active 2 θα έχει τρία στάδια και θα διαρκεί συνολικά εννέα εβδομάδες.

Το EA Sports Active 2 θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2010 για PS3, Wii και iPhone. Το επίσημο site του είναι το www.easportsactive.co.uk.

EA Sports MMA
Πρόκειται για μία νέα πρόταση στα fighting games, η οποία είναι εμπνευσμένη από το διάσημο σπορ MMA (Mixed Martial Arts). Στο EA Sports MMA θα χειρίζεστε έναν από τους διαθέσιμους αθλητές -καθένας απ’ τους οποίους χρησιμοποιεί και στην πραγματικότητα μία διαφορετική πολεμική τέχνη- και θα διεκδικείτε την ζώνη του πρωταθλητή. Οι τοποθεσίες της μάχης θα είναι τόσο τα ρινγκ, όσο και τα κλουβιά. Στο σπικάζ θα συμμετέχουν οι επαγγελματίες σχολιαστές Mauro Ranallo και Frank Shamrock.

Το EA Sports MMA θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2010 για Xbox 360 και Playstation 3.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου