8/3/10

Φρόντιζαν εικονικό μωρό, ξεχνώντας το πραγματικό

Στη σύλληψη ενός ζευγαριού προχώρησαν την Παρασκευή (5/3) οι αρχές της Νότιας Κορέας, καθώς είχαν αφήσει το τριών μηνών κοριτσάκι τους να πεθάνει από ασιτία, τη στιγμή που φρόντιζαν το… εικονικό τους παιδί στο Prius.

Το ζευγάρι είχε γίνει τόσο εμμονικό με το παιχνίδι «δεύτερης ζωής» όπως αποκαλείται , που έτρεχαν από ίντερνετ καφέ σε ίντερνετ καφέ 12 ώρες την ημέρα , ζώντας μια εικονική πραγματικότητα όπου είχαν ένα μωράκι που φρόντιζαν συνέχεια.


Μόνο που την ψύχωση τους αυτή, την πλήρωσε το πραγματικό τους παιδί, η αληθινή τους κόρη, τριών μηνών, καθώς έπαψαν να την ταϊζουν με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασιτία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο γονείς είχαν καλέσει τον Σεπτέμβριο την αστυνομία και ανέφεραν ότι η κόρη τους απεβίωσε… μυστηριωδώς, ενώ η νεκροψία έδειξε λίγο αργότερα ότι το αίτιο του θανάτου της ήταν η ασιτία.

Αν και αρχικά αποποιούνταν κάθε ευθύνης για το θάνατο του μωρού, οι έρευνες της αστυνομίας τους ανάγκασαν να παραδεχθούν πως είχαν ξεχάσει την οποιαδήποτε οικογενειακή ζωή , εξαιτίας του Prius.

Για την ιστορία, το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 3 χρόνια σε ένα ίντερνετ καφέ και την ημέρα του γάμου τους είχαν περάσει την πρώτη νύχτα στο εικονικό τους σπίτι στο παιχνίδι.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου