6/9/10

Το ελληνικό διαδίκτυο χρειάζεται ποντικοφάρμακο!

Η κοροϊδία συνεχίζεται, με τα επίδοξα ποντίκια να μολύνουν καθημερινά την blogόσφαιρα και να μολύνουν το ελληνικό διαδίκτυο!

Οι λεγόμενοι και ως γελίοι από το trelokouneli, (πόοοοσο μα πόοοοσο συμφωνό μαζί του) συνεχίζουν ακάθεκτα. Το τρελό κουνέλι υποστηρίζει πως πίσω από τους "τρομακτικούς" υπάρχει ένας μεγαλοδημοσιογράφος. Αυτό δεν το γνωρίζω εγώ, γνωρίζω πάντως πως η στάση του blog και η δεοντολογία του είναι τουλάχιστον προκλητική.

1ον) Το copy-paste πάει σύννεφο, ούτε πηγή, ούτε τίποτα, αντιγράφουν και ποστάρουν τα πάντα πριν καν τα διαβάσουν.

2ον) Οι λόγοι που χρειάζονται διαφήμιση είναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ! Είναι δυνατόν ένα blog που λειτουργεί μόλις 2 μήνες να μας πουλάει τέτοια φούμαρα;;.. Να μας λέει "Αγαπητοί αναγνώστες, δεν θέλουμε "κρυφούς" χορηγούς στο blog μας. Δεν θέλουμε "γραμμή" και "κατεύθυνση". Θέλουμε ανεξαρτησία, άρα και διαφημίσεις για να επιβιώσουμε..."


-Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Είναι προφανές πως όταν δημιουργείς ένα blog χρησιμοποιώντας ουσιαστικά το τέλος του τροκτικού, και βάζεις διαφημίσεις την 2η βδομάδα όπου οι επισκέψεις σου έχουν ανέβει κατακόρυφα, ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ! ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ! Να βγάλεις φράγκα! Μην μας πουλάτε φούμαρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου