23/5/10

Βάλτε το πουλί σας εκεί που ξέρετε!

Ο Λόγος για την ΔΑΠ ΝΔΦΚ, που για πρώτη φορά θα ήθελα να γράψω κάποια λογάκια χωρίς λογοκρισία. Γενικά μου την σπάει ο καθωσπρεπισμός και η αθωότητα που βγάζει προς τα έξω αυτή η παράταξη. Οι ψηφοφόροι-βουλευτές της, είναι τα μεγαλύτερα κομματόσκυλα που βγάζει η ελλάδα, είναι μεγαλύτερος φόβος που είχα ποτέ για το που πάμε σαν χώρα!

Θα χρησιμοποιήσω ένα πολύ στενάχωρο περιστατικό..Στις εκλογές της Νομικής Αθηνών, η καταμέτρηση των ψήφων κράτησε 2 μέρες, ο λόγος οι συνεχόμενες διαμάχες μεταξύ της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ.Εξαιρετικά ντροπιαστικά σκηνικά! Πόσο μάλιστα όταν στη σχολή εισβάλουν οι τραμπούκοι και απειλούν την εφορευτική πως αν η 1 ψήφος δεν μετρήσει για 10 θα πέσει ξύλο!..Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που υποτείθεται πως υπερασπίζονται! Και μαζί με όλα αυτά να κατηγορούν με έμεσο τρόπο τις άλλες παρατάξεις που διαδηλώσαν στην ΑΘήνα την ημέρα που χάσαν την ζωή τους οι 4 ψυχές της τράπεζας Marfin.
Η αφίσα που εννοώ είναι η παρακάτω:

ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΑΝΟΡΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΑ;


Την ίδια στιγμή, η ΔΑΠ δεν συμφωνεί με τις πορείες που γίνονται για τα οικονομικά μέτρα! Ενώ είναι γνωστό ότι είναι η παράταξη που έχει κάνει λόγο πολλές φορές για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου!

Τα ψηφοδέλτια της ΔΑΠ, στις περισσότερες σχολές, μοιάζουν με περγαμήνες των Αιγυπτίων, οι υποψήφιοι είναι εξωφρενικά πολλοί και οι περισσότεροι μπαίνουν μόνο και μόνο για να υπάρχει κόσμος! Γνωρίζω άτομα που μπήκαν σε ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ, επειδή ήταν γραμμένοι, και στη τελική πήγανε και ψηφίσανε ΠΑΣΠ!!

Η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι μπαίνουν στη ΔΑΠ με την ίδια λογική που οι πολίτες ψηφίζουν τους διεφθαρμένους βουλευτές, για το ΜΕΣΟ και τις ευκολίες που ΙΣΩΣ μπορεί να σου προσφέρει! Μια πραγματική ΚΑΤΑΝΤΙΑ, που ξεπουλάμε τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΙΔΕΩΔΗ για μερικούς ΟΝΝΕΔιτες που ντροπιάζουν τα πανεπιστήμια και τις σχολές μας και έχουν μόνο στόχο να μας πάρουνε έναν σταυρό για να βγάλουνε παραπάνω φράγκα από το κόμμα!

Γιαυτό λοιπόν, βάλτε το πουλί σας εκεί που ξέρετε παλιό λαμόγια και δήθεν δημοκράτες!


2 σχόλια:

Dannossiel είπε...

έσπασε η καπότα του καπιταλισμού
γεννήθηκαν τα μπάσταρδα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ

γιατί δεν πάνε εκεί που ανήκουν;
Στα μπουζούκια;

Dannossiel είπε...

το αλλο ωραιο τραγουδακι ειναι το 'θα ρθει καιρος και παλι το γαλαζιοοοοοοοοοοοο θα κυματιζει πιο ψηλα στον ουρανο...."

το δικο σου τραγουδακι ειναι κατα πολυ πιο κοντα στην πραγματικοτητα

Δημοσίευση σχολίου