28/4/10

Που βαδίζουμε κύριοι;

Το πρόγραμμα των 100 ημερών του ΠΑΣΟΚ ήτανε πραγματικά σωτήριο για την χώρα...Απορώ τι θα κάναμε χωρίς αυτό! Είναι τυχαίο άραγε ότι το μεγαλύτερο χάος έγινε μετά τις 100 μέρες της κυβέρνησης;... Από εκεί που τα λεφτά υπήρχαν ξαφνικά φτάσαμε να είμαστε Διεθνή θέμα για την χρεωκοπία και την κατάντια μας! Και ναι θα μπορούσαμε να δεχτούμε πως όντως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα μεγάλο, και εκεί που κάποιοι ονειροπόλοι ΠΑΣόκοι περιμένανε πως ο Γιωργάρας θα δείξει τα δόντια του και θα πάρει τα λεφτά από τα σκάνδαλα, τους φοροφυγάδες και τους κλέφτες του λαού, είδανε τον Χριστό φαντάρο!
Και πως να μην τον δούνε όταν ο πρόεδρος που έλεγε πως....
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,
...δεν είναι λύση για την οικονομία να ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ Φ.Π.Α.
...δεν πρέπει να καταργηθεί ο 14ΟΣ ΜΙΣΘΟΣ
και ότι δεν πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ την κρίση,
καταφέρνει να κάνει τα ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΑ!!



Πληρώσαμε πραγματικά την καταδίκη μας, ο Γιωργάρας κατέβασε τα παντελόνια , μας είπε πως ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και με τα πρώτα ήδη οικονομικά μέτρα που πάρθηκαν χωρίς να αρχίσει να μας τα χώνει το Δ.Ν.Τ. , μας έχει ανοίξει ήδη ο κώλος!

Και πληρώνουμε μια καταδίκη, που πραγματικά είναι τελείως ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το να τελειώσει!
Όλη η χώρα είναι ένα έρμαιο των ΤΡΑΠΕΖΩΝ! Ένα μεγάλο θύμα των επιτοκίων και των κερδοσκόπων! Και επειδή μερικοί ΠΑΠΑΡΕΣ τα φάγαν και κάναν μαλακίες τώρα ΕΜΕΙΣ, οι άλλοι ΜΑΛΑΚΕΣ πρέπει να τα πληρώσουμε!



Και θεωρούμε πως θα σωθούμε με τα οικονομικά μέτρα, αλλά πως γίνεται να σωθούμε όταν δεν υπάρχει χρήμα να κινείτε στην αγορά; Και αφού δεν υπάρχει χρήμα, συνεπάγεται να υπάρχει ΑΝΕΡΓΙΑ, και αφού υπάρχει και μεγαλώνει η ανεργία... είναι απίστευτο να σωθεί η οικονομία! Όταν λιγοστεύεις τα χρήματα κάποιου, συνεπάγεται ότι και αυτός θα ξοδεύει λιγότερα, άρα κάποιοι θα κερδίζουν λιγότερα, άρα συνεπάγεται ότι η οικονομία θα πάει χειρότερα, η τράπεζες θα πάνε καλύτερα, αλλά στα ταμεία του κράτους θα πάνε λιγότερα!

Έπειτα θα ρθουν οι μεγαλοκαρχαρίες της Ευρώπης, θα αγοράσουν τον ΟΣΕ, την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ,κανά 2-3 πανεπιστήμια, ίσως πουλήσουμε και την Εθνική Ελλάδος αφού έτσι και αλλιώς δεν βγάζει πολλά πνέον, ίσως δώσουμε και την ΑΕΚ σε καμιά καλή τιμούλα, μετά θα νοικιάσουμε στο Λούβρο την υπόλοιπη Ακρόπολη για να την πάρει μαζί με τα μάρμαρα και αν είμαστε τυχεροί μπορούμε να πουλήσουμε και κανά νησάκι από αυτά που έχουμε παρατήσει στο Αιγαίο και κόβουν βόλτες οι Τούρκοι...

Ευτυχώς που ο Ομπάμα κατάργησε την Βίζα για την Αμερική για τους έλληνες, αρχίζω να πιστεύω πως ήθελε να μας πει ελάτε τώρα που προλαβαίνετε γιατί σε λίγο θα γίνει της Πόρνης!

Υγεία να έχουμε κατά τ'άλλα... (γιατί και οι γιατροί ακριβοί σήμερα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου