17/2/10

Μεγάλη… επιτυχία!

Αίσθηση από τη δήλωση του Διοικητή Ασφαλείας για την συμπλοκή στο Βύρωνα, αργά το μεσημέρι της Τρίτης. Χαρακτήρισε επιτυχημένη την αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των δύο κακοποιών, η οποία, όμως, στοίχισε τη ζωή σε έναν ανυποψίαστο πολίτη. Στο 401 ΓΣΝΑ παραμένουν για νοσηλεία οι δύο αστυνομικοί.

Την θλίψη του για το χαμό του 25χρονου, πατέρα ενός μικρού παιδιού 18 μηνών, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρα στην μάχη των αστυνομικών με κακοποιούς στο Βύρωνα και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του, εξέφρασε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Λευτέρης Οικονόμου.

Από την μεριά του, ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής ταξίαρχος Γιάννης Δικόπουλος αφού επιβεβαίωσε ότι οι δύο κακοποιοί είναι οι ίδιοι που αφόπλισαν τους δυο αστυνομικούς αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο Μαρούσι, χαρακτήρισε επιτυχημένη την επιχείρηση της Αστυνομίας, αφού όπως είπε, συνελήφθησαν οι δύο αδίστακτοι και επικίνδυνοι κακοποιοί.

«Είναι ώρα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να εγκαταλείψει την τακτική της καυχησιολογίας και να συνεννοηθεί με την αντιπολίτευση και την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και να προστατευθεί το αγαθό της ζωής των πολιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, Νικόλαος Δένδιας.

Ο ΛΑΟΣ αναφέρει από την πλευρά του ότι «από τα δύο τραγικά περιστατικά της Ελληνικής Αστυνομίας, προκύπτουν δύο πράγματα. Πρώτον, ο ευνουχισμός της ΕΛ.ΑΣ που έχει επιβάλλει ο κ. Χρυσοχοΐδης και δεύτερον, η ανάγκη αποτελεσματικής αντιμετώπισης των λαθρομεταναστών».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου