19/1/10

Jay-Z και Bono μαζί για τους σεισμόπληκτους της Αϊτής

«Φιλανθρωπικό» τραγούδι από ένα ιδιόμορφο ντουέτο, τον hip-hoper Jay-Z και τον τραγουδιστή των U2, Bono, είναι στα σκαριά. Τα έσοδα του single που θα κυκλοφορήσει θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους της Αϊτής. Έτσι τουλάχιστον αποκάλυψε ο παραγωγός Swizz Beatz και επιβεβαίωσε ο Edge (κιθαρίστας του ιρλανδέζικου συγκροτήματος).
Χαρακτηριστικά στη σελίδα που διατηρεί ο Swizz στο Twitter έγραψε: «Εγώ, ο Bono και ο Hova (Jay-Z), έχουμε κάτι να πούμε για την Αϊτή. Μείνετε συντονισμένοι. Σας το είπα ότι ετοίμαζα κάτι σπουδαίο. Μας χρειάζονται!!»

Ο Edge εξήγησε περισσότερα για την επικείμενη συνεργασία λίγο αργότερα αναρτώντας στην σελίδα του τα εξής: «Χθες το βράδυ γράψαμε ένα τραγούδι. Ο Bono είχε μία κλήση από τον παραγωγό Swizz. Αυτός και ο Jay-Z ήθελαν να κάνουν κάτι για την Αϊτή. Έτσι το βράδυ γράψαμε ένα τραγούδι, το τελειώσαμε, το ηχογραφήσαμε και το στείλαμε πίσω σε αυτούς. Οπότε, αυτό ίσως είναι το επόμενο καινούριο πράγμα που θα ακούσετε από εμάς!»

Δεν αποκλείεται μάλιστα το τραγούδι να ακουστεί για πρώτη φορά την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στον τηλεμαραθώνιο «Hope for Haiti» που διοργανώνει το MTV για να συγκεντρώσει χρήματα για την πληγείσα περιοχή και τον οποίο θα παρουσιάσει ο Τζορτζ Κλούνεϊ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου