11/12/09

Windows Live Messenger 2010, Οι πρώτες εικόνες

Η Microsoft εργάζεται ήδη πάνω στην ανάπτυξη του τέταρτου κύματος των υπηρεσιών του Windows Live. Και ήδη διέρρευσαν στο Internet οι πρώτες εικόνες του Windows Live Messenger 2010, ο οποίος βρίσκεται σε beta φάση. Το portal 'Neowin' δημοσίευσε τις εν λόγω εικόνες, οι οποίες απεικονίζουν ένα επεξεργασμένο περιβάλλον χρήσης. Είναι σαφές ότι η Microsoft προέβηκε σε μερικές βασικές αλλαγές στο κυρίως παράθυρο εκτέλεσης του Windows Live Messenger, αλλαγές που δείχνουν ένα ισχυρό προσανατολισμό προς τις υπηρεσίες Social Networking.


Στην αριστερή περιοχή του κυρίως παραθύρου εκτέλεσης του προγράμματος απεικονίζεται το λεγόμενο "Social Stream", το οποίο διανέμει updates των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Τα updates συγκεντρώνονται από τα contacts του Messenger και διαθέτονται μέσω των υπηρεσιών Live..

Ένας ακόμα επιπλέον νεωτερισμός είναι η δυνατότητα να ανοίξετε περισσότερες συνομιλίες με την βοήθεια των tabs στο ίδιο παράθυρο. Περισσότερα στοιχεία για τους νεωτερισμούς του Windows Live Messenger 2010 δεν αποκαλύφθηκαν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου