15/12/09

Metallica, Slayer, Megadeth και Anthrax μαζί στην σκηνή!

Η φημολογία είχε γεμίσει το internet τους τελευταίους μήνες. Η άποψη για μεγάλες δυσκολίες στην υλοποίηση της ιδέας εκφράστηκε από όλους τους εμπλεκόμενους. Όταν όμως ο κόσμος το ζητάει, μερικά όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Για τους φίλους του σκληρού ήχου ένα από τα μεγάλα όνειρα ήταν να δουν μαζί σε μια σκηνή την «αγία τετράδα» του αμερικανικού Heavy Metal. Metallica, Slayer, Megadeth και Anthrax. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν στις 14 Δεκέμβρη η φημολογία θα γίνει γεγονός.

Οι τέσσερις «μεγάλοι» θα μοιραστούν την ίδια σκηνή στα πλαίσια του Sonisphere Festival στην Βαρσοβία της Πολωνίας και την Πράγα της Τσεχίας, στις 16 και 19 Ιουνίου αντίστοιχα.

Θέλετε και άλλα ευχάριστα νέα; Δεν αποκλείεται η τετράδα να περάσει και από τα μέρη μας. Αφού οι διοργανωτές του Sonisphere festival ανακοίνωσαν ότι ένας από τους προορισμούς της διοργάνωσης θα είναι και η Ελλάδα στις 24 Ιουνίου.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες ούτε για τον χώρο διεξαγωγής αλλά ούτε και για τα ονόματα που θα εμφανιστούν.


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου