16/12/09

Bίντεο από το Nexus One, το νέο κινητό της Google

Εμφανίστηκε στο Internet ένα βίντεο από το Nexus One, το νέο κινητό τηλέφωνο της Google. Στο διάρκειας 22 δευτερολέπτων βίντεο του YouTube εμφανίζεται η διαδικασία εκκίνησης του Android κινητού. Μόλις χθες είχε κυκλοφορήσει μια φήμη, σύμφωνα με την οποία το Nexus One θα ήταν διαθέσιμο στην αγορά από τις 5 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα techcrunch.com και engadget.com, το Nexus One θα τρέχει το Android 2.1. Στο εξοπλισμό του θα συμπεριλαμβάνονται, σύμφωνα με το techcrunch.com, ένας επεξεργαστής Snapdragon όπως και μια υψηλής ανάλυσης οθόνη OLED, ροδέλα κύλισης και μια ενσωματωμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.



Η αμερικανική αρχή πιστοποίησης FCC έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για την κυκλοφορία του νέου κινητού. Και στις σχετικές αναφορές της FCC το μοντέλο της Google χαρακτηρίζεται ως "Nexus One".

Το Nexus One είναι πιθανό να παρουσιαστεί στην έκθεση CES, η οποία θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας το χρονικό διάστημα 7-10 Ιανουαρίου. Ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για τη τιμή πώλησης του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου