10/12/09

60+ μέρες χωρίς πληρωμένα τα κοινόχρηστα..

Έπρεπε να περάσουν οι πρώτες 60 μέρες για να ακούσουμε απο την Κυβέρνηση, πως τελικά όντως η οικονομία μας είναι σκατά!..

Κύριε George προεκλογικά όταν ο Καραμανλής σας έλεγε πως δεν υπάρχουν λεφτά, και το οικονομικό σας πρόγραμμα δεν στέκει, λέγατε πως λεφτά υπάρχουν και το ξέρετε και σε 100 μέρες θα αλλάζατε την οικονομία της χώρας!

Τελικά πουλήσατε ελπίδα; Μόλις τις τελευταίες μέρες ο Υπ.Οικονομικών κάνει συνεχώμενες Guest εμφανίσεις σε πρωϊνάδικα, δελτία ειδήσεων, το CNN, το BBC... Στους ξένους λέμε πως θα τα καταφέρουμε, στους δικούς μας λέμε πως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα απότι περιμέναμε!.. Που είναι οι ιδέες του ΠΑΣΟΚ για να βγάλει λεφτά από αυτούς που τα φάγαν όπως έλεγε; Γιατί ακόμα δεν έχει πάρει τα λεφτά απο αυτούς;; Την ίδια στιγμή αντικαταστείτε όπως διαβάζω ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας κ.Αράπογλου, την στιγμή που ο ίδιος έχει οδηγήσει την Εθνική Τράπεζα σε μια πολύ καλή πορεία ώπου αναπτήχθηκε και δεν επηρεάστηκε από την κρίση!...

Έπειτα η κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξετάζει την κατάργηση του 14ου μισθού,την αύξηση του ΦΠΑ, το πάγωμα των μισθών και την αύξηση φόρων στα καύσιμα και τους συντελεστές φορολόγησης!! Τώρα πραγματικά, πως μπορούν να το εξετάζουν κάτι τέτοιο για την ανάπτυξη της οικονομίας όταν η κατάσταση είναι ήδη τόσο απελπιστική; Αυτό είναι το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ? Από τις σημειώσεις του Καραμανλή το διάβασε;..

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
Ακούω τον Παπακωνσνταντίνου και τον Παπανδρέου και νομίζω πως βλέπω τον Καραμανλή πριν λίγους μήνες ώπου με σοβαρό ύφος μας ομολογούσε με ειλικρίνια( το μόνο που τον διακρίνει τελικά) ότι η κατάσταση στην οικονομία είναι γ...σε τα! Τα ίδια μας λέτε και εσείς τώρα, βρεθήκαμε προ εκπλήξεος,δεν είναι όπως τα περιμέναμε...αλλά θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε το προγραμμά μας!... Αμ δε το βλέπω.

O DrSeenG εδωσε 4 Multiple Choice για το τι συμβαίνει..:
1. Η κυβέρνηση δεν υπερβάλλει, η οικονομική κατάσταση είναι πιο τραγική από ποτέ, αλλά ο Γιώργος θα μας σώσει.
2. Η κυβέρνηση δεν υπερβάλλει, η οικονομική κατάσταση είναι πιο τραγική από ποτέ, αλλά ο Γιώργος θα τα κάνει μαντάρα.
3. Η κυβέρνηση υπερβάλλει, έτσι ώστε να πιστέψουμε ότι δεν έχουμε ελπίδα, αλλά ο Γιώργος θα έρθει ως Μεσσίας και θα μας σώσει.
4. Η κυβέρνηση υπερβάλλει, έτσι ώστε να πιστέψουμε ότι δεν έχουμε ελπίδα, ο Γιώργος θα προσπαθήσει να μας σώσει, θα τα κάνει όμως σκατά, αλλά θα έχει τη δικαιολογία πως η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Τραγικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου