28/11/09

Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής από τη Vodafone

Η Vodafone παρουσιάζει το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής
Με κεντρικό μήνυμα «Την ευτυχία στους ανθρώπους ούτε να την αγοράσεις, ούτε να την πουλήσεις μόνο να την χαρίσεις μπορείς. Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής. Ένα δίκτυο. Απεριόριστες δυνατότητες», η Vodafone δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης του δικτύου της σε νέους τομείς, όπως αυτός της υγείας.

Πρώτη η Vodafone, από το 2006, επενδύει συστηματικά στον τομέα της Τηλεϊατρικής. Σήμερα, το Πρόγραμμα εφαρμόζεται σε 17 απομακρυσμένους Δήμους σε όλη την Ελλάδα από το Νέο Σιδηροχώρι Ροδόπης μέχρι και τη Γαύδο. Το Πρόγραμμα υλοποιείται με την οργάνωση και υποστήριξη της Vodafone, το συντονισμό του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ, τη συμμετοχή του Ιατρικού Αθηνών ως το κεντρικό νοσοκομείο και την τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση της Vidavo.

Η Τηλεϊατρική αποτελεί αφενός εργαλείο παρακολούθησης ασθενών και αφετέρου εργαλείο προληπτικής ιατρικής. Μέσω του Προγράμματος, καταργούνται οι γεωγραφικοί περιορισμοί, αφού οι κάτοικοι των περιοχών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να μειώσουν τις μετακινήσεις σε κεντρικά νοσοκομεία, λαμβάνοντας εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, στον τόπο τους.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου