4/11/09

Service Pack 1 για τα Windows 7 , Ξεκίνησε η ανάπτυξή του.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από την κυκλοφορία των Windows 7 και η Microsoft φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του πρώτου Service Pack για το νέο λειτουργικό. Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι η πρώτη beta θα διατεθεί σε επιλεγμένους testers μέσα στο Δεκέμβριο, με την πρώτη δημόσια beta να αναμένεται ένα μήνα αργότερα, δηλαδή τις πρώτες εβδομάδες του 2010.


Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, θα υπάρξει και δεύτερη public beta, η οποία θα δώσει τη θέση της σε δύο εκδόσεις release to manufacturing [RTM] μέσα στο καλοκαίρι. Αν επαληθευτεί το χρονοδιάγραμμα αυτό, η τελική έκδοση του SP1 για τα Windows 7 θα πρέπει να αναμένεται σε λιγότερο από ένα χρόνο, μετρώντας από τη σημερινή ημερομηνία.



Φαίνεται ότι η τοποθέτηση του Steven Sinofsky ως επικεφαλής του Τμήματος Windows της Microsoft έχει επισπεύσει όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με το δημοφιλέστερο λειτουργικό του πλανήτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην "προ-Sinofsky εποχή", τα 7 αναμένονταν τους πρώτους μήνες του 2010.



Όσο για τα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει το SP1, δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη πληροφορίες. Προς το παρόν, δε φαίνεται να υπάρχει στα 7 κάποιο σοβαρό πρόβλημα που να χρήζει αντιμετώπισης μέσω Service Pack.



Φυσικά, θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι τα παραπάνω δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη Microsoft, οπότε δε μπορούμε να τα υιοθετήσουμε με βεβαιότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου