8/11/09

Ξεκίνησε το portal του Ευαγγελάτου!..

Το ενημερωτικό portal του Νίκου Ευαγγελάτου ξεκίνησε(επιτέλους) την λειτουργία του. Το Newsit (μη γράψετε NewsHIT..) είναι σε Beta , αλλά o γενικότερος σχεδιασμός του site είναι πολύ καλός...Και με πολλές καινοτομίες και πρωτοπορίες! Ειδικά ο χάρτης με τις ειδήσεις είναι πραγματικά κάτι πολύ εύχρηστο! Το φόντο είναι λίγο περίεργο σε μερικά σημεία και στραβώνεσαι όταν διαβάζεις αλλά πιστεύω πως αυτά θα διορθωθούν!... Α, το newit μιλάει και στα Αλβανικά!

Έχει ενδιαφέρον το blog του Ευαγγελάτου, το "Nikos' Blog"! Μέσα στο blog του Ευαγγελάτου, αν μη τι άλλο διαβάζωντας την πρώτη του ανάρτηση νομίζεις πως σε μερικά σημεία δεν γράφει ο ίδιος!Ίσως δεν το έχω συνηθήσει κιόλας τον Ευαγγελάτο να μιλάει για φώτο, σερφάρισμα,from scratch,upload κτλ...
και αντί να λέει "καλό σας βράδυ" να λέει "Enjoy it!!"

Διαβάστε το κείμενο και προσέξτε τα έντονα!"Μετά από ατελείωτες συσκέψεις, εξαντλητικό σερφάρισμα και χιλιάδες δοκιμές, το ανεβάσαμε.

Το newsit λοιπόν είναι εδώ. Με τρελό κέφι για δουλειά, πολύ έμπνευση και διάθεση να τολμήσει και να καινοτομήσει ξεκινάει το ταξίδι του.

Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα portal ειδήσεων φτιαγμένο from scratch για τους χρήστες του internet.

ΓΡΗΓΟΡΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ γραμμένο απλά και κατανοητά*.

Με πολλές φωτό, πολύ βίντεο, με όλες τις μεγάλες και σοβαρές ειδήσεις αλλά και πολύ χιούμορ. Με κατηγορίες που αφορούν όλους μας, εύκολο στην πλοήγηση και χρήσιμο ακόμα και σ' αυτούς που δε μιλούν την γλώσσα μας αλλά ζούν και αναπνέουν μαζί μας.

Ολα αυτά θα τα κάνουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΑ στην συντριπτική τους πλειοψηφία, με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και πολύ διάθεση για ρεπορτάζ και αποκαλύψεις.

Τον πιό σημαντικό ρόλο όμως θα τον έχετε εσείς. Στόχος μας από την πρώτη ώρα είναι το δικό σας upload. Οι καταγγελίες σας στο reportit, τα τοπικά νέα και οι εκδηλώσεις και ό,τι άλλο από κάθε γωνιά της Ελλάδας στον χάρτη μας, όπως βέβαια και τα σχόλιά σας.


Και σ' αυτόν εδώ τον χώρο, στο NIKOS' BLOG, θα επικοινωνούμε μαζί ζωντανά συνεχώς. Θα γράφω αυτά που θέλω, θα περιμένω τα δικά σας, θα συζητάμε, θα τσακωνόμαστε, θα αγωνιζόμαστε μαζί.


ENJOY IT! "

-Νικόλααα είσαι ο Λάρυ Κίγκ της ελλάδος...Τέλος!
*Απλά και κατανοητά όλα! Ειδικά το from scratch!

ΑΑ...Μη ξεχάσω ο Νίκος έχει μόνο 712 φίλους στο Facebook! Βοηθήστε τον γιατί η Τατιάνα τον κοροϊδευει!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου