8/11/09

Άρση απορρήτου στους Papatzides από Παναγόπουλο!

Ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ προσπαθεί να φιμώσει το blog papatzides. Ήδη κατάφερε να πείσει τον Εισαγγελέα να στείλει αίτημα στη Google για άρση απορρήτου!
Χαρακτήρισε κακουργηματική την πράξη που περιγράφεται στη μήνυση του Παναγόπουλου και μέσω δικαστικής συνδρομής απέστειλε στις ΗΠΑ το αίτημα

Ο Παναγόπουλος αναφέρει ότι οι Παπατζήδες και μέσω του Gmail bollywood.gr@gmail.com) στείλανε email σαυτόν και στην ΓΣΕΕ για να ικανοποιήσει τα αιτηματα απολυμένου της ΓΣΕΕ προκειμένου να σταματήσουν να δημοσιεύουν γιαυτον στο blog!(κάτι σαν απειλή δηλαδή..)

Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ "ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ":

Ειναι καθαρή απάτη και κατασκεύασμα ...η διάδοση οτι δήθεν εμείς στείλαμε email στον Παναγόπουλο ή στην ΓΣΕΕ για να ικανοποιήσει τα αιτηματα του απολυμένου της ΓΣΕΕ ...κλπ για να σταματήσουμε τα δημοσιεύματα κλπ ...
Λοιπον δηλώνουμε κατηγορηματικά και θέτουμε στην διάθεση των εισαγγελικών και άλλων αρχών τα email bollywood.gr@gmail.com , και ο απολυμένος της ΓΣΕΕ του apasxolisi.blog@gmail.com , jharonikolaο u@Yahoo.gr και τις ip διευθύνσεις μας που χρησιμοποιούμε και στέλνουμε ομαδικά email και μόνο για δημοσιευμένα πόστ .

Οποιοδήποτε email άλλο έχει σταλεί απο οποιοδήποτε και με δήθεν αποστολέα έμας ( δηλαδή αυτούς τους λογαριασμούς ή άλλο είναι κατασκευασμένο και το καταγγελλούμε σαν προβοκάτσια στημένη...να μας κάνουν δήθεν αρση απορρήτου κλπ Και ζητάμε την άμεση ταυτοποιησή του για να αποδειχθεί ποιος και γιατί το κατασκεύασε ...)
Παιχνιδία τέλος ...Οτι έχουμε γράψει απο δω είναι καθάρο και δημοσιεύμενο.
Οταν σας λέγαμε οτι η υπόθεση θυμίζει press-gr και Καψαμπέλη ...κατι είχαμε υποψιαστεί!

-Καλό αγώνα παπατζήδες! Ελπίζω να δικαιωθείτε..!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου