12/11/09

Σε δεύτερη θέση τo MSN.gr στην Ελλάδα??...

Τελείως ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και μεγάλη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ μπορώ να θεωρήσω το ότι σύμφωνα με την έρευνα Market Intelligence που διεξάγει η εταιρία AGB Nielsen/Nielsen Online, το portal MSN.gr προσέλκυσε τον Οκτώβριο 2,1 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες(!) κατατάσοντας το 2ο στη λίστα με τα δημοφιλέστερα site στην Ελλάδα!..

ΔΕΝ μπορώ να το πιστέψω ότι το MSN.gr είναι το 2ο σε επισκεψιμότητα site στην Ελλάδα!..

Ειδικά όταν... δεν αναφέρεται σε κάποια ειδική λίστα με sites (π.χ. portals) αλλά αφορά ΟΛΑ τα ελληνικά sites! Και το γεγονός ότι μάλιστα την έρευνα έκανε η AGB με κάνει περισσότερο δύσπιστο!!... Α και το άλλο;.. Έρευνα??... Με Έρευνα υπολογίζεις την επισκεψιμότητα;Πως δηλαδή;; Το MSN.gr δεν έχει δηλαδή Στατιστικά Στοιχεία που δείχνουν την επισκεψιμότητα;; Μη τρελαθούμε τελείως!!...

Ωραίο και εντυπωσιακό το msn.gr ,αλλά άμα είναι αυτό 2ο, τότε τα άλλα τι είναι ρε παιδιάααα!!!

Διαβάστε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2009
Σύμφωνα με την έρευνα Market Intelligence που διεξάγει η εταιρία AGB Nielsen/Nielsen Online για την κίνηση στο ελληνικό διαδίκτυο, η διαδικτυακή πύλη MSN.gr προσέλκυσε τον Οκτώβριο συνολικά 2,1 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες, γεγονός που αυτόματα την κατατάσσει στη δεύτερη θέση της λίστας με τα δημοφιλέστερα sites στην Ελλάδα.

Η μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας του MSN.gr μέσα στο σύντομο διάστημα της εξάμηνης παρουσίας του στην ελληνική αγορά, οφείλεται στο ιδιαίτερα ελκυστικό περιεχόμενο του, το οποίο περιλαμβάνει ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές στήλες, αλλά και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις υπηρεσίες Windows Live, τη δημοφιλέστερη ομάδα διαδικτυακών υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με στοιχεία για τη χρήση του MSN.gr, η κίνηση κυμαίνεται και τα Σαββατοκύριακα σε παρόμοια επίπεδα με τις καθημερινές, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα σπάνιο για διαδικτυακή πύλη. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι το MSN.gr αποτελεί ολοένα και περισσότερο αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των Ελλήνων χρηστών του Διαδικτύου. Σε αυτό αναμφίβολα συμβάλουν και οι ποικίλες δυνατότητες σχολιασμού και διατύπωσης απόψεων που εξασφαλίζει το MSN.gr για τους χρήστες του. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτού ήταν ότι κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Αθήνα(γκουχου...Αττική!!) φέτος το καλοκαίρι, πολλοί επισκέπτες του MSN.gr μοιράστηκαν τις δικές τους, προσωπικές ιστορίες.

Η κα Βάλια Παπασπύρου, επικεφαλής του MSN στην Ελλάδα, δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πορεία του MSN.GR. Συνειδητοποιούμε ότι οι επισκέπτες του ενθουσιάζονται με το περιεχόμενο, το οποίο είναι πλούσιο σε ειδησεογραφία, θέματα αθλητισμού και ψυχαγωγίας, με την ενότητα βίντεο, που περιλαμβάνει ελληνικό και ξένο περιεχόμενο, και φυσικά με το φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει σχεδόν κάθε ξεχωριστή ιστορία που δημοσιεύουμε. Επίσης, οι επισκέπτες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στις υπηρεσίες Windows Live, όπως το Windows Live Messenger και Windows Live Hotmail, που προσφέρονται αποκλειστικά μέσω του MSN.GR. Και βέβαια οι φίλοι του MSN μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν σύντομα πολλές ακόμα εκπλήξεις! Ακούμε προσεκτικά τις επιθυμίες του κόσμου και παρακολουθούμε τα θέματα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο. Μπορούμε λοιπόν να υποσχεθούμε στους φίλους του MSN.GR, ότι σύντομα θα υπάρξει ακόμα πιο εντυπωσιακό νέο υλικό από το χώρο του lifestyle, ενώ θα προστεθούν καινούριες στήλες στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί… γι’ αυτό όλοι θα πρέπει να μείνουν συντονισμένοι στο MSN.GR για να ζήσουν αυτή τη νέα, φανταστική εμπειρία».




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To πρώτο ποιο είναι βρε παιδιά?

Δημοσίευση σχολίου